Két kategóriában is aranyérmes lett a Párisi Udvar

Két kategóriában is aranyérmes lett a Párisi Udvar

A műemlékrekonstrukció a FIABCI World Prix d’Excellence Awards ingatlanfejlesztési díj két kategóriájában is elhozta az első díjat a világ számos projektjét megelőzve – közölte a Mellow Mood Hotels.

Az 1951-ben alakult, több, mint 60 országban tevékenykedő Nemzetközi Ingatlanszövetség, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d’Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése.

A már 30 éves múltra visszatekintő pályázat idei, június 3-án megrendezett eredményhirdetésén a Párisi Udvar épületének rekonstrukcióját „Örökségvédelem” és „Hotel” kategóriában is a legjobbnak találták és World Gold Winner díjjal jutalmazták.

A Mellow Mood Hotels szállodacsoport tulajdonosai – Sameer Hamdan és Awad Zuhair – egy egyedi, minden igényt kielégítő ötcsillagos luxusszállodát álmodtak meg a korábban éveken át üresen álló épületben.

A tervezést az Archikon végezte, a kivitelező Market Építő Zrt. közel négy és fél évig dolgozott a Budapest ikonikus épületének tartott, eklektikus stílusú, Európa egyik legnagyobb kerámiaburkolattal rendelkező épületének felújításán.

A Párisi Udvar Hotel Budapest 2019. májusában nyitotta meg kapuit szállodaként, a The Unbound Collection by Hyatt márka tagjaként.

Az azóta eltelt időben tapasztalt pozitív visszajelzések mellett most már e két rangos nemzetközi díj is bizonyítja, hogy tökéletes összhangba kerültek az épület történeti értékei a jelen szállodai és kereskedelmi funkcióival – írta közleményében a Mellow Mood Hotels.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »