Kamilla Hotel éttermének tesztje Balmazújvárosban

Kamilla Hotel éttermének tesztje Balmazújvárosban

Mint ahogy azt másik, Balmazújvárosról szóló cikkünkben ígértük, részletes teszt alá vontuk a Balmazújvárosban található, a híres Kamilla Gyógy és Termálfürdővel összeépült Kamilla Hotel éttermét. Fontos ez azért is, mert ahogy a fürdő tesztjében is olvashatjuk, sajnos más lehetőség nincs is az ékezésre sem a fürdő, sem természetesen a hotel vendégei részére sem.

De nem is lenne érdemes keresgélni mást, hiszen olyan étteremről beszélünk, melyről csakis a legjobbakat tudjuk írni, pedig rengeteg helyet teszteltünk az elmúlt sok év alatt! Igaz, a téli időszakban csak bent lehet fogyasztani, így a fürdőből átjövő vendégeknek vissza kell öltözni, de megéri a fáradságot akár ebéd idején is.

Az elegáns szállodának, elegáns étterem dukál, viszont akár az étlap, akár a menükínálat áraira tekintünk, azonnal a rejtett költségeket keressük, de nincsenek. Igaz, a kínálat nem regény nagyságú, de mindenki tud találni magának megfelelőt, és a menük is jók, főleg ennyiért egy ilye helyen, és ilyen minőségben.

Feltűnő a sok fiatal a felszolgálók között, de szakmai tudásuk tökéletes, udvariasságuk példás, megjelenésük passzol a helyhez. A szerviz tökéletes, a terítés előírás szerű, a díszítések alkalomhoz illőek, esztétikusak. Különben a szálloda egész személyzetére jellemző a sajnos manapság nem annyira egyértelmű maximális udvariasság és a magas fokú szakértelem.  A szálloda tesztjéről  a www.gasztrutazas.info és a  www.turizmusteszt.hu oldalon lehet olvasni.

Az ételek kifejezetten jók, finomak, ízlésesen tálaltak, a választék a vendéglétszámnak megfelelő, az étkezések utolsó perceiben is mindennel feltöltött. Kisebb gondok a reggelinél vannak, néhány dolog elfogyása esetén szólni kell, de azonnal udvariasan pótolják. Amire oda kéne figyelni, az a sokáig melegen tartóban tárolt ételek, reggelinél inkább kevesebbet kéne kitenni és fokozatosan pótolni, de nem eget verő probléma.

Ételrendelésnél a kiszolgálás gyors, az adag bőséges, finom, ízlésesen tálalt, főleg ehhez a helyhez képest mérsékelt árkategóriában.  Nyugodtan térjünk be ebédidőben is, nem fogunk csalódni.

Az italok választéka elégséges, itt azért érződik kicsit a szálloda 4 csillagos minősítése és az étterem eleganciája, de még így is bőven benne van a színvonalhoz elfogadható keretekben.

A szezonban terasszal is rendelkeznek, melyet a strand vendégei is használhatnak, a gépesítésből ítélve grill partikat is tartanak, de ezeket természetesen nem állt módunkban kipróbálni, de a későbbi utazást tervezőknek fontos lehet, hiszen az étkezés nagyon is döntő szempont lehet.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy csak ajánlani tudjuk a helyet, akár a szálloda kiválasztásnál fontos szempontként (a szobák árában a svédasztalos panzió benne van), akár a fürdő használatakor az étkezés helyének kiválasztáshoz! Próbálják ki kedves olvasók, jó étvágyat a remek ételekhez egy jó helyen!

További információ: www.hotelkamilla.com  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »