Kamilla Hotel Balmazújváros

Kamilla Hotel Balmazújváros

Korábbi cikkünkben bemutattuk a gyógyvízéről híres Debrecen környéki mezővárost, Balmazújvárost, ahol említést tettünk a fürdővel tulajdon képen egybeépült, azonos nevű szállodáról. Most nézzünk körül ebben a hotelben, hiszen kár lenne csupán egyetlen napra érkezni a városba!

A kívülről kicsit egy felújított vidéki kastély jellegű épület, a fürdő bejáratának oldalában, a vasútállomás a buszpályaudvar mellett található, így nem csupán gépkocsival tudjuk könnyen megközelíteni.  A hotel épülete egy télen zárt folyóson, nyáron közvetlenül a kerten át érhető el, gyakorlatilag a fürdő területén, annak szélén helyezkedik el.

A visszafogott külső egy 2017-ben teljes körűen felújított, minden porcikájában ténylegesen 4 csillagos belsőt takar, modern, igényes belső tér, az épület eredeti adottságaiból adódóan kicsit „zegzugos” közlekedő terekkel. A másik tesztünkben említett remek étterme egyből a bejárattól elérhető, a fürdőből érkezők a hátsó folyóson át érkezhetnek, ha nem akarnak körbe jönni.

A szobák nagyok, modern és igényes berendezésűek, az ágyak maximálisan kényelmesek, a 4 csillagnak megdelelően jól felszereltek, jár köntös is az árban, és külön fürdő törölköző is. Viszont fel kell készülni, hogy a minibár üres, így íz étterem nyitva tartásán kívül magunknak kell gondoskodni a szomjúságunk oltásáról!

A fürdőszoba nagyméretű, elegáns, igényes, kár, hogy az összes bekésztés bontott és hiányos volt a tesztszobánkban.  Kellemetlen lehet még télen, ha nem tudunk ablakot nyitni, hogy elszívó ventilátor nincs. A padlózat példásan csúszás mentes, a zuhanykabin tökéletes a fűtés még sok is.

A szobákban, akár az egész szállodában a tisztaság példás, hiába is keresnénk hibát. A takarítás rendszeres, a takarító személyzet udvariassága tökéletes.

Az épület adottságaiból adódóan csak néhány szobához tartozik erkély, az ablakok részben az utcára, részben a fürdő területére néznek, de a tökéletes szigetelésnek köszönhetően egyik esetben sem szűrődik be semmiféle zaj.

A szálloda aljában egy modern, igényes és minden szempontból tökéletes étterem található, ahol a szoba árban benne foglalt félpanziót fogyasztják a vendégek, de lehetőség van ebédelni étlapról vagy nagyon kedvező menükből. Az étterem tesztjét a www.gasztroutazas.info és a www.gasztroteszt.hu oldalon olvashatják

Az egész szállodában feltűnő a fiatal személyzet, párját ritkítóan jó szakmai felkészültséggel, maximális udvariassággal, segítő készséggel, ami főleg a mostanság jellemző munkaerő problémás időszakban hihetetlen.

A parkolás ingyenes a szállóvendégeknek a hotel előtt, a télen folyóson át megközelíthető fürdőbe az éjszakák számával megegyező egész napos, korlátlan belépésre, és minden attrakció használatára alkalmas karszalagot, fürdő törölközőt, és szauna lepedőt kapnak a vendégek. A fürdő tesztjét egy külön cikkben lehet olvasni.

A szállodának van egy tetővel védett hangulatos saját udvari gyógy-termálvizes medencéje, amit a vendégek 0-24 órában bármikor használhatnak, és ami szintén a szálloda előnyére írható, ez mind az érkezés, mind az elutazás napjára igaz, függetlenül attól, hogy már/még a szobában tartózkodhatunk e!

Érdemes nyomon követni a szálloda weboldalát, ugyanis rendszeres tematikus hétvégeket szerveznek a vendégek jobb szórakoztatása érdekében, de az „elbújni” vágyók sem fognak csalódni semelyik időpontban!

És akkor az árakról, hiszen elegáns szállodát azért lehet találni a széles kínálatban, no igen, de ennyiért nem annyira! Ha megnézzük az árakat, azonnal nekiállunk keresni a kisbetűs mondatokat, hiszen a színvonalat és a szolgáltatásokat tekintve messze a megszokott, elképzelt árszínt alatt kínálja szolgáltatásait a szálloda. De nincsenek rejtett költségek, mint jeleztük az árakban benne van a komplett fürdő használat, a saját medence, a svédasztalos tökéletes félpanzió, parkolás, fürdőköpeny stb stb minden, csupán az extra és az italfogyasztást, illetve egyértelműen az idegenforgalmi adót kell hozzáplusszolni. Ennek alapján kijelenthetjük, hogy nem csak színvonala és szolgáltatásai miatt merjük maximálisan ajánlani a Kamilla Hotelt, hanem remek ár/érték aránya miatt is! Nos kedves olvasó,  ezt ki kell próbálni, nem fognak csalódni!

További információ: www.hotelkamilla.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »