Március 3-án nyit az Utazás kiállítás

Március 3-án nyit az Utazás kiállítás

Hazánk első számú turisztikai kiállítása 44. alkalommal várja az utazás szerelmeseit a megújult Hungexpón.

Március 3-án nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt az idei Utazás kiállítás. A rendezvény csaknem 100 kiállítót vonultat fel közel 30 országból, amelyek között 20 önálló ország bemutatkozása is megtekinthető. A kiállítás idei belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, külföldi díszvendége pedig Egyiptom.

Először vesz részt az Utazás kiállításon külföldi díszvendégként Egyiptom, a szeretett magyar nyaralóhely. Az Európa Kulturális Fővárosa címet Veszprém megyei jogú város nyerte meg, bevonva a város és a régió intézményeit, kulturális színterének szereplőit és civil szervezeteit.

A látogatókat számos program és látványosság várja. A Karaván Szalon részen közel 50 lakókocsi és lakóautót lehet majd megtekinteni, programok között pedig Blogger Találkozó, a 12. Járatlan Utakon Fesztivál és a 10. Afrika Expo és Vásár is helyet kap.

A korábbi évek hagyományait folytatva újra szakmai nappal indul a kiállítás. Március 3-án az Újraindítás a minőség jegyében szakmai fórumon szó lesz a minőség és biztonság, mint alapkövetelmény kérdéséről, a munkaerő-tartalékok hiányáról is. Március 4-én pénteken kerül megrendezésre az Egészségturizmus Konferencia, amely fő mottója a biztonságos utazás. A program kitekintést nyújt a szakmai látogatóknak új együttműködési formákról és kínálati elemekről az egészségturizmusban.

Bővebb információ: www.utazas.hungexpo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »