Siófoki ősz: középpontban a gasztronómia

Siófoki ősz: középpontban a gasztronómia

A varázslatos színekben tündöklő természet, a testet és lelket melengető napsütés, valamint a Balaton selymes hullámai csodás hangulatot teremtenek a gasztrofesztiválokhoz.

Október 15-17. között érkezik a város kedvence, a siófoki Halfesztivál is, ahol a legfinomabb halételek mellett családi programokkal, játékokkal, óriásbográccsal, ingyenes koncertekkel, hangulatos Halpiknikkel és Fish Food főzőversennyel várják a látogatókat. A Balatoni Hal közös kincsünk, melyre méltán lehetünk büszkék, hiszen az idei évben uniós oltalom alá került, ezt népszerűsítve pedig az eseményt rajzpályázat, halas játékok és interaktív előadás színesíti.

A hónap zárultával sem kell elbúcsúznunk a finomságoktól, hiszen november 12-14. között a Libadalom várja ismét az ételek szerelmeseit. A Márton-napi hagyományok köré épülő fesztivál Taste of Balaton sétányán újra felfedezhetjük majd a környék legjobb fogásait. A középpontba jellemzően a libaételek és az újbor kerül, de ismét rengeteg gyermekprogram és ingyenes koncert is fokozza majd a hangulatot a remélhetőleg napsütéses novemberi hétvégén.

Részletek: Siófok Guide Facebook-oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »