Darling Cafe és Bár Sopron tesztje

Darling Cafe és Bár Sopron tesztje

Kollégánk Soproni tartózkodása alatt meglátogatta a főutcán található “Darling Cafe és Bárt, melynek tesztjét olvashatjuk most!

Június 18-án egy új terasszal,kávézóval gazdagodott a pár éve felújított,110 évvel ezelőtti formátumban megálmodott soproni Várkerület.Az Első Szépségszalon patinás közel 120 éves épületében és előtte nyílt meg a “Darling café és bár,30 fős terasszal,mely üde színfolt az árnyas fák alatt.Fiatalos lendület,kreativitás de a hagyományok tiszteletben tartása volt Sztancs Márk tulajdonosnak a célja:a Szépségszalon osztrák és magyar  vendégkörét befogadva és új híveket szerezve  alakította a repertoárját.Soproni borászok borai,helyi és külföldi sörkülönlegességek,házilag készített limonádé és jeges tea költemények,prémium üdítők,különleges koktélok,prémium röviditalok,és természetesen Illy kávé teljes repertoárja,mely a kézműves  olasz Faema E 61-es kávéfőzőgéppel készül.

A hatalmas sütis vitrin csalogatja az édesszájúakat soproni és környékbeli cukrászdákból készült csodáival,,de megtalálhatók a un. ” mentes”finomságok is. A Várkerület  talán legszebb terasz bútorai adják a díszletet esténként ,hétvégén a Coctail bár vendégei számára.

Hideg és melegszendvics,toast,különleges hideg -és sajttál szerepel még a menülapon.Hangulatos zene mellett jó kiülni a szép nyári estéken,és az őszi napsütésben élvezni a Várkerület lüktetését.

nyitvatartás nyáron

hétköznapokon 8-22 óráig,péntek szombaton 8-24 óráig.

Októbertől 8-20 hétköznap péntek szombat 8-24 óráig.

Mindenkit szertetettel várnak a kedves és lelkes tulajdonosok!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »