Új szálloda nyílt Budapesten

Új szálloda nyílt Budapesten

A Damjanich utca 50. szám alatt nyílt 36 szobás D50 hotelhez egy összesen 350 fős befogadóképességű rendezvényközpont is tartozik.

Az elsősorban esküvők, rendezvények és konferenciák lebonyolítására szakosodó, a Városliget szomszédságában fekvő D50 már tavaly márciusban elkészült, azonban a járványból adódó hektikus helyzetben csak most, negyedik nekifutásra sikerült megnyitniuk.

A 36 szobás ház, amely már a Szállodaszövetség tagja, hamarosan a három csillag superior besorolást kapja majd – tudtuk meg Nováky Dénes igazgatótól, aki hozzátette, az egyházmegye tulajdonát képezi a hotel, és az Esztergom Budapesti Főegyházmegye Szent Máté Ingatlanüzemeltetési Központja működteti, de természetesen nem csak az egyház szolgálatában áll majd. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alatt idén komoly bázisát képezi majd az eseményhez kötődő rendezvényeknek és szálláshelye lesz az egyházi személyeknek, de általában egyéni, csoportos és üzleti vendégeket várnak a rendezvények (pl. esküvők) résztvevői mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »