Megnyitott a négycsillagos Impulso Fashion Hotel

Megnyitott a négycsillagos Impulso Fashion Hotel

A Mellow Mood Hotels szállodalánc portfóliójának legújabb tagja június 1-jén nyitotta meg kapuit. A szállodában Budapest ikonikus motívumai köszönnek vissza, találkozhatunk a főváros varázslatos hídjaival, a múlt századot idéző neonfényekben úszó városképpel, vagy a Budapestre jellemző kávéházi kultúrával – tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.

Az Impulso Fashion Hotel 142, más fővárosi szállodákkal összehasonlítva kifejezetten tágas és kényelmes szobát kínál. A hat különböző szobatípus létrehozásával az volt a cél, hogy minden vendégigénynek megfeleljenek, a családosokra és a nagyobb baráti társaságokra való tekintettel összenyitható, connecting szobatípus is kialakításra került. A szálloda a nyüzsgő városközpont közvetlen szomszédságában, a Népszínház utcában kapott helyet. A házhoz tartozó parkoló megkönnyíti az autóval érkezők utazását.

A hotelben élénk színek és kifejezetten nagy terek dominálnak, miközben a hangulat barátságos és hívogató marad. Az emeleteken visszaköszönő különböző budapesti motívumok azért is érdekesek, mert egy-egy visszatérő vendég más és más szállodai szobákkal, dekorációval találkozhat utazásai során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »