Új kávépörkölő üzem és oktatóstúdió nyílt Budaörsön

Új kávépörkölő üzem és oktatóstúdió nyílt Budaörsön

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar Zrt., amely mostantól a Röast Coffee márkanév alatt értékesíti kávéit valamint a kávépiac szereplői számára kínál egyedi szolgáltatásokat, így többek között bérpörkölést és oktatást.

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar Zrt., amely mostantól a Röast Coffee márkanév alatt értékesíti kávéit valamint a kávépiac szereplői számára kínál szolgáltatásokat, így többek között bérpörkölést és oktatást. A cég elsődlegesen a nagykereskedők, irodaházak és a HoReCa szektor vállalatai közül vár üzleti partnereket. Valamint a cég hosszú távú tervei között szerepel, hogy a nemzetközi piacon is megismerjék a Röast Coffee nevét.

Az új márka helyszíneként azért döntött Budaörs mellett a Röast csapata, mivel a cég már meglévő, Polgárdiban található telephelye és Budapest között ideális lokáció. A Budapesti út 37. szám alatt található üzem és oktatóstúdió egyik különlegességét a Magyarországon található egyetlen Stronghold S9X pörkölőgép adja.Ez az intelligens berendezés egyenletes pörkölést tesz lehetővé, ráadásul a működése környezetbarát és hatékony energiafelhasználású. A környezettudatos gondolkodás kávék csomagolásánál is nagy szerepet kap a budaörsi helyszínen.

A Röast Coffee csapat az új üzemben elsődlegesen specialty és non-specialty kávékat, white label termékfejlesztést, bérpörkölést valamint oktatást kínál. A közeljövőben a B2B partnerek számára több nyílt napot is tartanak majd, és még ebben az évben elindítják a webshopot, amelyen keresztül magánszemélyek és partnerek is rendelhetnek termékeikből és akár kis kiszerelésű kóstoló csomagokból is választhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »