Jótékonysági Gála a Gamerlandben december 21-én

Jótékonysági Gála a Gamerlandben december 21-én

AI Christmas esemény: Innováció és segítségnyújtás kéz a kézben

Egy különleges jótékonysági eseményt tartanak karácsony előtt, ahol nemcsak segíteni lehet a rászorulókon, hanem aktuálisan hasznos tudást is kaphatunk az előadók segítségével. Az egész napos eseményen megteremtenek a szervezők egy új mesevilágot és ebből egy új márkát, kizárólag AI szoftverek alkalmazásával. Az Óbudán található Gamerland a családok minden tagjának érdekes lehet, ahol bemutatják a legújabb AI technológiákat, amelyek egyaránt hasznosak lehetnek az online világban felnövő gyermekeknek, a felnőttek mindennapi életében és az üzleti környezetben egyaránt. A bevétel 100%-át pedig jótékony célokra fordítják: a teljes összeget a VVRVA Alapítványnak és a CoGoodwill nonprofit társadalmi vállalkozásnak adják át, akik több szervezet között osztják majd szét az adományt.

A Smart AI Agency szervezésében létrejövő zártkörű esemény helyszíne a Gamerland, amely Kelet-Közép-Európa legnagyobb eSport és gaming központja, több mint 1000 m2-es területével, high-tech hang- és fénytechnikai berendezéseinek valamint kivételes hangulatának köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít a rendezvénynek. A rendezvényközpontban interaktív programokkal várják a vendégeket: AI kvíz versenyek, interaktív AI szoftver bemutatók, kreatív AI sarok gyerekeknek és szülőknek, tájékoztatás a technológia veszélyeiről, kibervédelmi oktatás, tombola és nyereményjátékok.

Ezen az egyedi napon végigkövethetjük, ahogy a semmiből felépítenek egy új márkát, kizárólag AI szoftverek alkalmazásával. Érdemes megtekinteni, ahogy egyetlen ötletből hogyan alakítanak ki több új vállalkozásformát! Kitalálnak egy gyerekeknek szóló mesevilágot (amiért akár felnőttként is rajonghatunk) és AI szoftverek használatával kialakítják a márkaelemeket mint név, logó, színek. A kialakított márkához generatív AI szoftverek használatával megalkotják a megálmodott világ barátságos karaktereit, akik mind egyedi karakterisztikával, tulajdonságokkal rendelkeznek. Majd felépítenek egy webshopot, amelyet már a nap során megalkotott karakterek, történetek alapján készített digitális termékekkel töltenek fel, és tesznek elérhetővé.

A kifejezetten cégeknek dedikált szekcióban bemutatják, hogy az AI alapú, személyre szabott megoldások hogyan segíthetik hozzá a cégeket a folyamatos bevétel növekedéshez.

Az esemény házigazdája Schumacher Vanda, műsorvezető és a VVRVA alapítvány alapítója, több hazai sorozat főszereplője. Vanda a VVRVA – Foundation for the Victims of Virtual Reality and Virtual Abuse – alapítvány megálmodója, aki aktívan küzd, hogy felhívja a figyelmet az új technológiákra és a bennük rejlő veszélyekre, hogy az új, virtuális világot egy még biztonságosabb, és felhasználóbarátabb környezetté tegye, legyen szó akár gyermekek vagy cégek védelméről.

Hiteles előadók

Simon Norbert:

2018 óta tevékenykedik az informatikai és kibervédelmi területen. Kiemelkedő minőségű szoftverek használata során észlelte, hogy a mesterséges intelligencia alkalmazása nagyban optimalizálja, és egyszerűsíti a munkafolyamatokat. Az AI szoftverek nemcsak hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését, hanem jelentősen felgyorsítják azokat, ezzel segítve a munkavállalókat az eredményesebb munkavégzésben.

Szabó Viktor:

Szenvedélyes rajongója az AI technológiának. 2023-ban több száz szoftvert tesztelt, melyek közül a legjobbakat sikeresen integrálta munkafolyamataiba. Hisz az AI hozzáadott értékében, de fontosnak tartja hangsúlyozni a technológia felelős felhasználásának szükségességét. Célja a vállalkozások növekedésének elősegítése mesterséges intelligencia alkalmazásával.

Az esemény egyik hivatalos partnere a CoGoodwill, amely egy nonprofit társadalmi vállalkozás, célja, hogy összekösse azokat az embereket és cégeket, akik segíteni szeretnének, azokkal a szervezetekkel és rászorulókkal, akik nem tudják hallatni a hangjukat. A társadalmi vállalkozás jótékonysági célja a fiatalok, idősek, betegek, fogyatékkal élők, anyagi nehézségekkel küzdők vagy más hátrányokkal szembenézők megsegítése.

A másik hivatalos partnere a Virtuális Valóság és Virtuális Bántalmazás Áldozataiért Alapítvány (VVRVA) a remény, a gyógyulás és a megerősödés szervezete azok számára, akik megtapasztalták a virtuális valóságok mélyreható hatását és azoknak az együttérző lelkeknek, akik mellettük állnak.

Oktatás és Gyermekvédelem

A videojátékok ugyan napjainkban fénykorukat élik, de már az internet berobbanása előtt is hatalmas sikernek örvendtek. Így nem meglepő, hogy mostanra több száz millió gyermek mindennapi aktív tagja valamilyen virtuális közösségnek, legyen szó akár videojátékokról, iskolai chatről vagy klasszikus közösségi oldalakról. A VVRVA hatalmas figyelmet szentel ezen közösségek biztonságosabbá tételének, hiszen a mai generáció ezekben a terekben nő fel, tanul, szocializálódik, vagy szerez barátokat. A közösségek etikus alapjaira való odafigyelés pszichológiai, szociológiai és oktatási szempontból is kiemelten fontos. Ezt a VVRVA kutatásokkal és oktatás fejlesztéssel igyekszik támogatni, csökkentve ezzel akár a zaklatást vagy a manipulációt, hogy egy biztonságosabb és kiegyensúlyozottabb virtuális teret teremtsen a felnövő generációnak.

VVRVA Díj

Az est folyamán az alapítvány kiosztja éves díját, melyet a szakmai zsűri annak a cégnek ítél meg, amely egész éves munkájával és hozzáállásával támogatta a VVRVA által folytatott küzdelmet egy biztonságosabb jövőért.

Programterv

Minden résztvevőnek:

Márkaépítés: 12:30 – 14:30
Szünet: 14:30 – 15:00
AI megoldások cégek számára: 15:00 – 17:00
Szünet: 17:00 – 17:30
Webshop építés: 17:30 – 20:00
Afterparty: 20:00 – 02:00

Influencerek számára:

Vörös szőnyeges bevonulás: 16:00 – 16:30

Fotózás és interjúk a sajtófalnál: 16:30 – 17:00

F1 és FIFA influencer versenyek: 17:00 – 18:00

Influencer of the Year Díjátadó: 19:30 – 20:00

Afterparty 20:00 – 02:00

Élő közvetítés

A Smart AI Agency Tiktok csatornáján és a Videán valamint a Gamerland Twitch oldalán a teljes nap élőben is követhető lesz.

A programokat szakmailag elismert vendégelőadók színesítik. A közösségi média csatornáikon keresztül az esemény napjáig az informatív tartalmak mellett, az ő kilétükre is fény derül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »