Egy igazán finom krémes? Irány a Black Sheep!

Egy igazán finom krémes? Irány a Black Sheep!

Az őszi Gyula turisztikai kínálatának áttekintésére ellátogattunk a fürdővárosba, és pihenés képen betértünk a belvárosban található Black Sheep (Fekete Bárány) kávézó/kisvendéglőbe, melyet már korábbi cikkünkben bemutattunk, és kiemelten ajánlottunk mindenkinek, aki a városba látogat.

Nem is rendelhettünk mást, mint a saját cukrászműhelyükben, helyben készült specialitásukat, a fenséges krémest! Természetesen ehhez egy finom, saját pörkölésű kávészemekből készült finom kávé is dukál, és már meg is van a tökéletes délutáni nasizás a kellemes őszi napsütéses teraszon.

A Black Sheep (Fekete Bárány) nem csupán reggeljeiről, hamburgeréről, vagy éppen országos versenyen dobogós fagylaltjáról híres, hanem saját cukrászati készítményeiről is, melyekért nem csak a városlakók térnek be rendszeresen a külső terasszal is rendelkező hangulatos helyre. Egyértelmű, hogy nem csupán a messze földön híres krémesük csábítja vissza a vendégeket, érdemes mást is megkóstolni, de ezt a tökéletes kulináris élményeket nyújtó édességet, semmi képen ne hagyjuk ki, és kérjünk hozzá valami kávé specialistást is.

Az országot járva mindig elcsodálkozunk azon, hogy miként is működik kis hazánkban az árazás, elgondolkodtató ugyanis ebben az esetben is, hogy ez az „átlagosnál” jóval nagyobb, legjobb anyagokból, frissen készült finom krémes mindössze 790 forint egy ilyen helyen, ilyen környezetben.  De a lényeg az, hogy ismét nem csalódtunk sem a minőségben, sem a színvonalban, sem a kiszolgálásban, a Black Sheep (Fekete Bárány) Gyulai üzletét továbbra is csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki a fürdővárosba látogat!

További információ: www.black-sheep.hu

Cikk és Fotó: Susánszki Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »