Újdonság a kávé világában

Újdonság a kávé világában

Vasárnap volt a kávé világnapja, melynek egyik kiemelt rendezvénye volt Budapesten egy színvonalas bajnokság a „Gödörben”. A sok vendéget vonzó eseményt követően a médián keresztül a szélesebb közönséghez is kívántak szólni az ötletgazdák, így egy remek bemutató keretében ismertették és kóstoltatták újdonságaikat.

De miről is van szó? Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a Steamhause kávézót, és az egyedül álló kávé kapszuláikat, azonban most egy új arcukról ismerhettük meg őket.

A Steamhouse október 8-tól Samurai Shoelace!

A Steamhouse kapszulák történetét sokan ismerik, egy kávézó túlélése a covid-járvány alatt állt mögötte. Azonban a kapszulagyártás elindult egy olyan irányba, amit már a kávézóval együtt nem lehetett menedzselni, így eljutottak odáig a tulajdonosok, hogy önálló cégben, önálló csapattal mennek tovább. Ennek nem csak a név, hanem egy teljes körű brand váltás is része. 

Ezzel párhuzamososan természetesen új, különleges kávé kapszulákkal is előálltak a nagyközönség felé, érdemes felkeresni a weboldalukat és informálódni!

A közeljövőben egy üzemlátogatás formájában be fogjuk mutatni, hogy is készülnek ezek az egyedi és rendkívül finom kávék, addig is további információk:  www.samuraishoelace.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »