Hazánk ad otthont a Bocuse d’Or európai döntőjének 2022 márciusában

Hazánk ad otthont a Bocuse d’Or európai döntőjének 2022 márciusában

2022 márciusában hazánk ad otthont a Bocuse d’Or európai döntőjének. A zsűri tagjai Budapesten választják ki azokat a séfeket, akik csapatukkal részt vehetnek a 2023-as lyoni világdöntőn.

Európa legkiválóbb séfjei 2016 után ismét Magyarországon találkoznak, az eseményen 20 ország képviselője versenyez majd egymással, hogy kvalifikálják magukat a világdöntőbe. A budapesti európai döntő során ismét megismerhet hazai alapanyagokat a nagyközönség, ami páratlan lehetőség arra, hogy megerősítsük pozíciónkat a világ kulináris térképén – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Bocuse d’Or – Európa legrangosabb főzőversenyeként – az egyik legnagyobb turisztikai reklámot is jelenti Magyarország számára, olyan élményekkel gazdagítja az ide látogatókat, amelyekért a jövőben visszatérnek majd. A rendezvény egy újabb segítség a bajba került budapesti turizmus újraindításában – írták.

Az elmúlt évtizedben a magyar gasztronómiai élet jelentős fejlődésen ment keresztül, nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket hozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »