Új, izgalmas hely Szigligeten

Új, izgalmas hely Szigligeten

Megnyílt a Balaton-part első igazi mediterrán tapas és koktél bárja Szigligeten, a Mérce.A Kikötő Étterem csapata most Szigligetre hozza a tengerparti életérzést, persze balatoni módra.
A Mérce egy igazi nyári hely válogatott italokkal és finom falatokkal, amik messzi tengerpartokra repítenek: az étlapon megtalálhatók az olyan klasszikusok, mint a gambas al ajillo, a mediterrán halleves, a serrano, a tépett kacsa, és persze tengeri herkentyűk. Az itallapon a koktélok mellett izgalmas pezsgők, válogatott ginek, fagylalttal turmixolt hűsítők.

A különleges bár egy régi álomból született: Vincze Péter édesanyja, a Kikötő Étterem Marcsija, Varga Marcsi, és párja, Szaszák Zoltán, tavaly megnyitották a szigligeti „Kisboltot”, a tapas-bár álma azonban még hátra volt. Ők ketten sokat nyaralnak Tenerifén, közel áll hozzájuk a mediterrán életérzés. Végül úgy alakult, hogy a Mérce bár mostani vezetőjét is Tenerifén ismerték meg.Ez egy igazi szerelem projekt: szuper hangulat és a szigligeti Kikötőnél megszokott magas minőség várja a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »