Házi finomságok Karcagról…

Házi finomságok Karcagról…

Szerencsére egyre többen választják az egészségtelen palackos üdítő italok helyett a helyben készült szörpöket a vendéglátóhelyeken, de otthon is előszeretettel térnek vissza a régi idők szódavízzel hígított szörpjeire. Viszont még sokam választják ezekhez a boltokban és a nagykerekben kapható, nehezen ellenőrizhető tartalmú, szintén nem igazán egészséges termékeket, holott egyre több termelő készít remek házi szörpöket.

Ezek közül teszteltük a napokban a „Karcagi ízek” szörpjeit és lekvárjait, melyek 100 %-ban a saját ültetvényeikről származó gyümölcsökből készülnek, maximális gyümölcstartalommal, hozzáadott vegyszerek és kiegészítő anyagok nélkül.

Kovács Lajos és felesége 11 éve foglalkozik ezen egészséges termékek előállításával, melyek elsősorban bodza, akácvirág, szamóca, málna, levendula, meggy, menta és citromfű szörpök esetében választhatunk, de téli szezonra készítenek olyan szegfűszeges és fahájas változatok is, melyeket forró vízzel felhígítva kapunk fenséges italokat.

A lekvárok alapanyaga szintén a saját ültetvényekről kerül ki, itt a barack és a szilva képezi a termékkínálat javát, csak ajánlani lehet minden háztartásba!

Sokakat tart vissza még az a félelem, hogy ezek a házi gyártású, egészséges termékek bár egyértelműen jobbak és egészségesebbek, de minden bizonnyal drágábbak. Ezt egy egyszerű számítással tudjuk megcáfolni, a szörpök esetén végeztünk egy számítást, ha egy jó, tartalmas sűrűséggel készítünk ásványvízzel egy remek italt, annak a bekerülési értéke maximum 45 forint decinként. Lehet összehasonlítani, és ebben az esetben egy garantáltan egészséges, adalékmentes házi készítésű italt fogyasztunk, tényleges gyümölcsből.

Mivel a termékek bárki számára elérhetőek, ezért mindenképpen csak javasolni tudni, próbálják ki, és érezzük a különbséget.

Aki többet szeretne tudni a termékekről, az a https://www.facebook.com/p/Karcagi-%C3%8Dzek-100057188871253/?paipv=0&eav=AfbziG861Ya5iTCnI_jf3n9JoH-lZOCPTskhD8bqof3Z3NmWAWkfOt3gsFQUbzbmz0s&_rdr oldalon tud tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »