Teszteltük az Inter Hotelt Debrecenben

Teszteltük az Inter Hotelt Debrecenben

Mesés Adventi vásáridején, a városban tett látogatásunk alkalmával belváros és villamos közeli, zárt és ingyenes parkolóval rendelkező, mindent könnyen megközelíthető, tehát nagyon jó elhelyezkedésű szállást kerestünk, ezért az Inter Hotelt választottuk, ami nagyon jó döntésnek bizonyult.

A közel 100 éves épület teljes körű, minden igényt kielégítő felújítása után idén nyáron nyílt meg a vendégek előtt, igaz első sorban a szobák mérete miatt (az épület adottságai miatt, nem volt másra lehetőség) 3 csillagos besorolású szálloda bőven 4 csillagos szolgáltatásokat nyújt, messze reális áron.

A szobák mérete és férőhelye változó, de a berendezések színvonal, a szobák kivitelezése, kényelme tökéletes mindegyikben. A tisztaság az egész épületben példás, így a szobákban is, az ágy kényelmes, jó alvást biztosít, az ágynemű hibátlan.

Minden szoba TV-vel, mini bárral, minőségi fürdőszobával, ingyenes wifivel, és minden kényelmi kiegészítővel felszerelt, ami egy 4 csillagos színvonalon működő szállodától elvárható. A szobákban kellemes meleg várja a városnézésből visszatérő vendégeket.

De nem csak a szobában tudunk felmelegedni! A romantikus kertben fűtött, hangulatvilágításos jakuzzik, az udvarra panoráma ablakos kültéri pompás szauna is vár minket, melyet késő estig használhatunk, tehát remek záró akkordja lehet egy csodálatos napunknak a városban.

A szolgáltatásokhoz és minőséghez képest maximálisan korrekt árak a többféle hideg és meleg ételekből, italokból álló reggelit is tartalmazzák, de svédasztalos jellegű vacsorára is lehetőség van, méghozzá a Szent András sörfőzde nedűinek kínálatával.

A szálloda időnként zenés, kulináris esteket is szervez, melyekről érdemes előre érdeklődni, így Debreceni kirándulásunkat adott esetben egy jó kis programmal is kiegészíthetjük.

A személyzet mintaszerűen udvarias, segítő kész, és sajnos manapság nem annyira természetes módon barátságos, és mindenben a vendégeket szolgálja.

Mint az elején jeleztük, a szállás remek elhelyezkedésének köszönhetően Debrecen látnivalói akár gyyalogossan, akár a közelben levő villamos segítségével könnyen elérhetőek, így nem kell a kocsinkat használni a város felfedezésére. A villamos közelsége azoknak is előnyt jelent, aki nem kocsival érkeznek, hiszen a szálloda könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel utazók részére is.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy remek ár/érték arányú szállodát tudunk ajánlani olvasóinknak, tökéletes, könnyen megközelíthető fekvéssel, ha a városba érkezünk minden képen érdemes számba venni, mint szálláshely!

További információ: www.interhotel.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »