Egy magyar pezsgő diadalútja Franciaországban

Egy magyar pezsgő diadalútja Franciaországban

A Hungaria Rosé Extra Dry egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén, az Effervescents du Monde-on.

A történet azonban itt nem ért véget, miután a megmérettetés legjobb tételeit felsorakoztató TOP 10-es listára is újra felkerült a magyar különlegesség. Ez így egyben pedig magyar pezsgőnek még soha nem sikerült!

Az idén is bizonyított a Hungaria pezsgő különlegessége, és magyar pezsgőtől még soha nem látott történelmi sikert ért el! A világ egyik meghatározó pezsgőversenyén, a Franciaországban rendezett Effervescents du Monde-on immár egymást követő ötödik évben lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry. A palackot ráadásul a verseny szűk elitjébe, a TOP 10-es listára negyedszerre is beválasztotta a zsűri. A siker történelmi, hiszen magyar pezsgő hasonló bravúr még sosem ért el!

A Hungaria Rosé Extra Dry-t stílusosan játékos gyümölcsösség jellemzi. Tisztaságában egymásra találnak a könnyed üdeség jegyei és a „dögös” buborékok. Friss savai, átható, üde, ribizlis málna zamata, mélyrózsaszín tónusa és krémes utóíze tökéletes kombinációt alkotnak, amit a bíráló bizottság is kiemelt.

A november 28–30. között Burgundiában megtartott eseményen 19 országból, összesen 470 tételt mért össze a 80 nemzetközi hírű szakértőkből álló zsűri.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »