Megkóstoltuk „ország ezüstérmes fagyiját”!

Megkóstoltuk „ország ezüstérmes fagyiját”!

Sok cikk jelent meg az „Ország fagylaltjáról”, ugyan akkor aránytalanul kevés szó esik arról, hogy a komoly versenyben bizony más remek fagylaltkülönlegességek is részt vettek, és csak kevesen múlt, hogy a szoros versenyben végül is ki lett az „első”. Elhatároztuk, hogy utána nézünk, ki az, aki épen csak „lecsúszott” a dobogó tetejéről.

Idén választották meg 25. alkalommal hazánkban Az Év Fagylaltját. A versenyt a Magyar Cukrász Ipartestület szervezi minden évben, ezen indult a Debreceni székhelyű, Gyulán is üzletet üzemeltető Balck Sheep Kávézó és Konyha, ahonnan Tóth Erika hozta el a „Fekete Bárány” névre hallgató fagyiját.

Ezt az igen finom különlegességet teszteltük a Gyula hangulatos sétáló utcáján elhelyezkedő kávézó teraszán, majd miután nagyon ízlett, még sétálni is vittünk egy adagot.

A finomságnak számos természetes alapanyag mellett a csokoládé az alapja, melyet a remekül beledolgozott mangó és maracuja tesz különlegessé. Ráadásul a díjnyertes változat laktózmentes is, tehát bárkinek ajánljuk, kóstolja meg, megéri!

A különleges fagylaltból egy nagy adag mindössze 500 forint a Gyula belvárosában levő Black Sheep Kávézóba, ha többet szeretnénk tudni, keressük fel a www.gyula.black-sheep.hu weboldalt! No és persze látogassunk el, és kóstoljuk meg, hiszen ez a lényeg!  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »