Gasztrokalandok Petőfi nyomában – páratlan ízek a költő hagyatékából

Gasztrokalandok Petőfi nyomában – páratlan ízek a költő hagyatékából

Bács-Kiskun vármegye az év bármely szakában rengeteg izgalmas gasztronómiai élményt tartogat az idelátogatóknak. A Petőfi-emlékév kapcsán most pedig minden a lánglelkű poétáról szól, nem lehetnek ezek alól kivételek a kulináris élvezetek sem. Különleges felfedezőútra invitálunk mindenkit!

Kecskemét – Ízek és emlékek

Az autentikus Kecskeméti Csárda Petőfi-menüje ideális választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a költő egykorvolt kedvenceit. A különleges légkörű csárdában falatozva úgy érezhetjük, mintha maga Petőfi Sándor is velünk lenne az asztalnál.

Kiskunfélegyháza – Időtálló finomságok

Kiskunfélegyházán járva a Petőfi-emlékhelyek felkeresése után különleges gasztronómiai élményekben lehet részünk. A Sirius Étteremben megkóstolhatjuk Petőfi kedvenc ételeit, amelyeket az emlékév alkalmából különleges köntösbe öltöztettek.Soltvadkert – a fagylalt hazája

Soltvadkertről mindenkinek azonnal a 90-féle fagylaltkülönlegességet kínáló Korona Cukrászda ugrik be.  Ide látogatva ne csak a méltán híres fagylaltokat próbálják ki, hanem a Pilvax-szeletet is. Ez a mennyei, kávés desszert feleleveníti a költő világát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »