Teszteltük a „RED POWER” termékcsalád termékeit

Teszteltük a „RED POWER” termékcsalád termékeit

Bár szerkesztőségünk ritkán foglalkozik konkrét termékek tesztelésével és bemutatásával, azonban mivel ebben az esetben egy kifejezetten egészségmegőrző és mindenki számára hasznos termékről van szó, kivételt tettünk.

A Sales System Hungary kft családi vállalkozás által, a keleti kultúra ősi gyógyító receptijei felhasználásával, 100 %-ban magyar, frissen préselt almából készülnek, gyógynövények hozzáadásával. A különféle italok, melyek természetes csomagolóanyagokba kerülnek a vásárlókhoz, különféle gyógynövényeket tartalmaznak aszerint, milyen problémánk kezelésére vagy épen megelőzésére szeretnénk fogyasztani. Természetesen sem vegyészek, sem orvosok nem vagyunk, így a minta italokból hosszú távú élettani hatásokat nem tudunk lemérni, de mivel az adalék anyagok nélkül készült termékek nemzetközi Vegan bizonyítvánnyal is rendelkeznek, így joggal feltételezhetjük, hogy csak hasznunkra válhat a fogyasztásuk.

Egy biztos, ízlelésre rendkívül finom, kellemes íz hatású italokat tudtuk kóstolni, és mivel vitathatatlan, hogy a gyógynövények évezredek óta gyógyítják vagy segítik az emberi szervezetet, így csak jót tehetünk magunknak azzal, hogy nem az adalék anyagokkal agyonra terhelt, még talán a gyártók által sem mindig tudottan mit tartalmazó levek helyett, ugyan ebben az árban.

Tesztünket a Paraguayi füves itallal kezdtük, mely a fizikai és szellemi fáradság legyőzésében segít, melyet jól kiegészít a citromfüves nedű, ami nyugtató hatású és jó alvást biztosít. A mai világban nem is kell részleteznünk, mennyire fontos szervezetünknek egy ilyen segítség.

A légkondis időszakban bizony sokan szenvedünk különféle garat, torok légző rendszeri gondokkal, erre remek gyógyír a köményes ital, és a szintén köményt is tartalmazó, immunrendszert támogató almalé. A környezetünk hűtéséről a kánikulában nem igazán tudunk lemondani, legalább tegyünk egy keveset a káros mellékhatások csökkentéséért…

Aki kúraszerűen szeretné fogyasztani ezeket a termékeket, azoknak napi 50 ml-t ajánlanak étkezés közben, ehhez 30 napra elegendő. 1.5-es, adagolós dobozban kínálják a terméket, igazából ha komolyan szeretnénk odafigyelni az egészségünkre, akkor érdemes ezeket beiktatni az étrendünk, csak nyerhetünk vele, semmilyen káros mellékhatás nem lehet.

A kínálatban különben található külön a férfiak és külön a nők számára készült, 30napos kúrákra ajánlott termékek is, érdemes a weboldalon körbe nézni.

Jogos a felvetés, hogy sok terméket forgalmaznak, különféle szlogenekkel, mi „átlag emberek” nem tudjuk lemérni, hogy tényleg melyik mennyire hasznos, viszont egy valamiről érdemes elgondolkozni! Például ezek a termékek hazai, kitűnő, ellenőrzött bevizsgált, minősített alapanyagokból készülnek, finomak, és az ég világon semmit se veszíthetünk azzal, ha fogyasztjuk őket, főleg szemben azokkal az italokkal, amiben fogalmunk sincs mi van, és mekkora méreg a szervezetünknek. H a csak egy kis mértékben is segítik a szervezetünknek az egészségünk megőrzésében, és még jól is esik a fogyasztásuk, akkor miért is ne tennénk? Legalább kipróbálni minden körülmények között ajánljuk mindenkinek!

További információ a termékekről: www.redpower.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »