A fűszerpaprika új dimenziója!

A fűszerpaprika új dimenziója!

Legyen valaki „átlagos” háziasszony vagy úr, vagy akár mesterszakács, alapvetően kétféle paprikát különböztet meg a konyhában, a csípős és a csemege paprikát. Tesszük ezt azért, mert amióta a távoli világból sok száz évvel ezelőtt megjelent nálunk, a mára a magyar gasztronómia egyik alappillérének számító paprika, ez a magyar konyha nélkülönözhetettlen fűszere, alapvetően ezt a két fajtát ismerjük, használjunk. De ennek a látszólagos egyhangúsának búcsút inthetünk, hiszen a „Fajszi paprika” jóvoltából, már eleve olyan paprikákat használhatunk főzésünk során, mely maximálisan alkalmazkodik az adott ételhez!

Termék kínáltukban természetesen megtalálhatjuk a „hagyományos” paprikákat is, de nem kell bajlódnunk a megfelelő termák kiválasztásával, ha halászlét vagy épen füstös ízt igénylő ételeket készítünk, hiszen a megfelelő paprika kiválasztásával elérjük a kívánt eredményt!

A negyedik generációs vállalkozás a Duna közelségének talaját és mikroklímáját igyekszik ötvözni a kialakult tradicionális szaktudással, és ezzel a felső kategóriás mindséget elérhetővé tenni a mindennapok házi kuktái számára. A Prémium kézműves termékeik saját termesztésű, gondosan válogatott alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. Fűszerpaprikáik magja tavasszal helyrevetéssel kerül a talajba, az öntözéshez a Duna tápanyagban gazdag élővízét használják, a kikelt paprika művelése és betakarítása kizárólag kézi munkával történik, és csak az első szedést dolgozzák fel. Ezt 6 hetes utóérlelés követi, hogy a napfény hatására minél szebb színe és zamatosabb íze legyen. A szikkadás után kiválogatják a sérült darabokat, illetve eltávolítják a paprika szárát és csutáját, így csak a kifogástalan minőségű paprika kerül a szárítóba. Mindig frissen őrölik, és azonnal légmentesen csomagolják.

A termékek kiváló minőségére garancia, hogy a cég több mint 30 éve álla a kukták rendelkezésére remek és változatos termékeivel, aki még nem próbálta, minden képen meg kell, hogy tegye!

Testvéroldalunk, a www.gasztrozeszt.hu oldalon hamarosan konkrét próbáknak is alávetjük a különféle termékeket, addig is keressék a terméket, és várjuk privát tesztjeik eredményét!

A termékek megtalálhatók a viszonteladóknál, illetve a www.fajszipaprika.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »