Szombattól teljes gőzzel üzemelnek Gárdony strandjai

Szombattól teljes gőzzel üzemelnek Gárdony strandjai

Június 5-én minden kijelölt fürdőhely megnyitja kapuit Gárdonyban, a Velencei-tónál. A szabadvízi fürdőhelyek védettségi igazolvány nélkül látogathatók.

A strandvendégek kényelmét számos újdonság szolgálja már a nyitástól, mint például a Velencei-tavi partfal rehabilitációja révén a korábbi betonozott partszakaszok homokos partfalnyitásai, az elegáns megjelenésű öltözőkabinok, vagy a három fizetős strandot (Park, Napsugár, Sirály) is érintő online jegy- és bérletváltási lehetőség.

A szezon során a fürdőzők ezen felül birtokba vehetik majd az újonnan épülő, vagy teljes felújításon átesett családbarát elemeket (családi mosdó, baba-mama szoba) magába foglaló vizesblokkokat is – tájékoztatott a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület.

A szabadvízi fürdőhelyek Gárdonyban is Covid-19 védettségi igazolvány nélkül látogathatók, de az üzemeltetők komoly figyelmet fordítanak járvány további terjedésének megakadályozására:

  • kikerülnek a már jól ismert távolságtartásra figyelmeztető felfestések, vagy információs táblák,
  • különös figyelmet fordítanak a közös helyiségek (vizesblokkok, lépcsőkorlátok) felületeinek fokozott fertőtlenítésére.
  • a két leglátogatottabb gárdonyi strandon bevezetnek egy teljesen automata látogatószámláló berendezés, amelyek segítségével az üzemeltetők az ajánlásoknak megfelelő maximális látogatószám elérésekor rögtön felfüggeszthetik a további beléptetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »