Több mint száz csapból folyik a sör az Indoor Sörfesztiválon

Több mint száz csapból folyik a sör az Indoor Sörfesztiválon

A több mint 100 csapból korlátlanul kóstolható habos nedű mellett sörtörténeti kulisszatitkok és gasztronómiai finomságok is terítékre kerülnek idén már a Várkert Bazárban.

A több mint 100 csapból korlátlanul kóstolható habos nedű mellett sörtörténeti kulisszatitkok és gasztronómiai finomságok is terítékre kerülnek, – a korábbi helyszíneket kinőve – idén már a Várkert Bazárban.

Az Indoor Sörfesztiválon egy belépőjegy áráért korlátlanul kóstolhatunk végig több mit százféle csapra vert seritalt, a hazaiakon túl a legismertebb sörnemzetek kis- és nagyüzemi különlegességeit – adták hírül a szervezők.

Az esemény kiváló alkalmat kínál egy kis sörtörténelmi anekdotázásra is, ahol Katona Csaba „sörtörténész” viszi majd a szót, számtalan izgalmas historikus adalékkal bővítve az ismereteinket.A bevállalósabbak a sörtörténeti kalandozásokhoz kapcsolódó sörivó versenyen mutathatják be képességeiket.

A sörbörzén belekóstolhatunk a pálinkák, rumok és ginek ízvilágába is, a legjobbakból válogatva, kinek-kinek ízlése szerint. Mindemellett pedig mind a két nap izgalmas gasztronómiai kalandokat is kínál: a sörvacsorák keretében különleges fogásokhoz párosítanak habos nedűket.

Február 23-24-én a Várkert Bazárban ismét habzik a sörünnep, naponta 17 órától éjfélig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »