Jegeskávé-variációk: a nyár ízei a Nespresso-tól

Jegeskávé-variációk: a nyár ízei a Nespresso-tól

Az új kollekció a Kaliforniai Álom fantázianevet kapta: hideg csepegtetéssel készült cold-márkák, letisztult ízek, hosszabb változatok jellemzik a nyári kínálatot.

A nyár elképzelhetetlen jegeskávék nélkül: a klasszikus tejes-fagylaltos variációk mellett már évek óta egyre felkapottabbak a hűsítő tonikos kávékoktélok és a limonádés változatok is, melyek citrusokkal, gyümölcsökkel és frissítő aromájú kiegészítőkkel reformálják meg a kávéról alkotott elképzeléseinket.

Olyan trendeket is figyelembe vettek új kollekciójuk létrehozásánál, amilyen a hideg csepegtetéssel készülő cold brew-mánia: a kávék világában otthonosan mozgó, ugyanakkor az ízesített kávék helyett inkább a letisztult ízeket kedvelők nyaranta szívesen váltják le kedvenc eszpresszójukat erre a hosszabb változatú, könnyedebb frissítőre.

Ezekre a trendekre reagálva egyik legfontosabb nyári újdonságuk egy limitált kiadású, finom és gyümölcsös, egyszerre játékos és izgalmas jegeskávé, amely gyümölcsös, szénsavas koktélként is elkészíthető. Másik nyári újdonságuk selymes, markáns textúrájú, édes karamellás ízjegyekkel rendelkezik. Ezzel cold brew stílusú, hosszú, határozottan karakteres kávét készíthető a cold brew kávékra jellemző enyhe gyümölcsösséggel.

Vannak még többféle ízesített újdonságaik is, például kókusszal vagy trópusi gyümölcsökkel ízesített változatok. Az új kollekcióban helyet kapó kávék akkor bontakoztatják ki a legjobban az aromáikat, ha közvetlenül jégre tesszük elkészítéskor”, mondja Márkosi Balázs, a cég kávénagykövete.

Különleges, kimondottan a nyári időszakra szóló receptek, elkészítési módok ITT találhatók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »