Gasztró élmény kutyákkal, lovakkal

Gasztró élmény kutyákkal, lovakkal

Van egy csodálatos panorámával rendelkező hely a Balaton északi részén Zánka felett, ahol igazi kuriózum várja a vendégeket! A Tenger-szem Lovas Panzió attól különleges, hogy itt nem csupán a helyben levő lovakkal indulhatunk túrázni vagy tanulhatunk lovagolni, hanem saját paripánkat is magunkkal vihetjük, részékre külön panzió áll rendelkezésre!

A remek pörkölteket meg kell kóstolni!

De mi a helyzet a gasztronómiával? Nos ez is egyedi, hiszen akár a ház remek kézműves hamburgereit fogyasztjuk, akár a különleges pástétomos vagy feltétes szendvicseket, vagy épen fantasztikus házi sütésű kenyerünket mártogatjuk a helyben, bográcsban készült marha vagy vadpörköltünkbe, mindehhez társaságunk is van! No nem egy tömegnyi ember, mint  gyorséttermekben, hanem megannyi tündéri kutyus, és lovak, a pici, nem rég született pacitól, a pónikon át az akár versenyzésre is alkalmas paripákig! És hát a panoráma…

Társaságban…

De hát nem járnánk a Balaton Felvidéken, ha mindehhez nem fogyasztanánk Tánczos Zoltán remek boraiból, mondjuk egy hűsítő habzó rozét, amíg a lábunkat a tóba mártjuk, vagy épen egy testes vörösbort a pörköltünkre kortyolgatva.

A remek Tánczos borok

Akinek elege van már a „hétköznapi” étkezésekből,  állatbarát, vagy épen természet közeli, nyugodt békés pillanatokra vágyik, minden képen keresse fel ezt a nyugalom szigetét, és kóstoljon bele a finomságokba!

További információ: www.tenger-szem.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »