Utolsó vacsora, Sitt és most jön a Dekonstrukció program

Utolsó vacsora, Sitt és most jön a Dekonstrukció program

Az Onyx Étteremről van szó, ha valaki még nem jött volna rá a cím alapján. És abban is segítünk, hogy mit jelent a dekonstrukció az értelmezésükben.

Miután a tulajdonosok 2020. novemberében a két Michelin-csillaggal kitüntetett konyha csapatával, és néhány, szűk körben meghívott médiaképviselővel, valamint civilekkel együtt, tökéletes egyetértésben elkezdték szétverni az exkluzív hely belső berendezését Utolsó Vacsora címen, majd most májusban egy Sitt elnevezésű Street fine dining eseményt is tartottak a szabadtérben, amelynek során megünnepelték, hogy totál lebontották immár az éttermet, ezután most meghirdetik Dekonstrukció vacsora című programjukat.

Átalakulásuk ugyanis, mint írják hozzánk eljuttatott közleményükben, újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezen alkalomból négy estére megnyitják a korábban fine dining helyként működő éttermet. Ez alkalmakkal, mint ígérik, bepillantást engednek a hozzájuk érkezőknek alkotó közösségük eddig végzett munkájába.

A falak után elemeire bontották a menüsorukat, újraértelmezték, és azt mutatják most be a nagyérdeműnek. Aki tehát részt vesz e jelentős, és soha többé meg nem ismételhető, ámde most négyszer is lezajló programon, az találkozhat az Onyx múltjával, jelenével és jövőjével egyszerre.

Amúgy a dekonstrukció szó értelmezése, ha valaki nem ismerné: lebontás, elemekre szedés.

A hétfogásos programról minden további info az étterem honlapján megtudható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »