Megnyitott a Római Part legújabb Sörkertje

Megnyitott a Római Part legújabb Sörkertje

Egy remek hellyel lett gazdagabb a hangulatos Duna parti vendéglátó helyeiről híres Római Part a Losonc utcánál. A Kőbányai, pompás kézműves söreiről ismert Horizont sörgyár nyitott egy hangulatos Sörkertet a messziről jól látható Divinus épületének udvarán.

A Duna felől megközelíthető, már a bejáratában is szolid eleganciát, és a söreikhez méltó színvonalat sugárzó sörkert szinte hívogat egy jó sörre, és egy finom falatra.

A belső téren a söröző hangulatának megfelelő berendezés, és egy nagy látvány pult vár minket, ahol végignézhetjük, ahogy a finom nedűt csapolják nekünk.

De éhesek sem maradunk, minőségi street fodd ételek várják, hogy lekísérjék őket a jobbnál jobb sörök. Nem maradhat ki a sorból egy pompás Hamburger, ami alap, és garantáltan ezerszer jobb és minőségibb, mint a parti bodegák drágább darabjai.

A ház specialitása nyílván való módon a saját söröket tartalmazó sörtésztával készülő Horizont Fish and Chips, mely egy igen becsületes adag, és az árára sem lehet panaszunk.

Szintén kiemelten ajánlható még egy frissen készülő limonádé vegy egy sör mellé a „ Salmon Dog”, mely egy szezámmagos lazac, káposztasalátával, rukkolával, sült hagymával, füstölt mozzarellával, mustáros, mézes szósszal leöntve. Még leírva is fantasztikus…

Ebben a szezonban október közepéig tervezik a nyitva tartást, de jövőre az egész nyári időszakban várják a vendégeket.

Már utaltunk az árakra, messze nem követik a színvonalat és a minőséget, remek ár/érték arányt képviselnek, bármilyen meglepő, de a legtöbb fa bódé ára alatt kínálják a jobb, nagyobb ételeiket, és a saját kézműves söreiket. A fél literes frissen csapolt finomságok 1490 és 1890 között vannak, ez a Római Parton ajándék, főleg kézműves sörök esetében.

Írhatnák nagyon sokat erről az új, hangulatos helyről, de inkább azt javasoljuk, hogy keressék fel, vagy a Duna parti sétájukon, kerékpározásukkor iktassák be, csak ajánlani tudjuk, garantáltan törzshely lesz belőle!

További információk: www.horizonzsorok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »