Teszteltük a Yuzu Cukit Kecskeméten

Teszteltük a Yuzu Cukit Kecskeméten

Rövid Kecskeméti látogatásunk alkalmával az eleredő eső cukrászda tesztre invitált bennünket. A Cifra Palota szomszédságában nem rég nyitották meg teljesörűen felújítva új nevén a Yuzu Art Cake Cukrászdát, így rá esett a választásunk.

Szerencsésnek bizonyult az ötlet, a belső térből árad a melegség, a modern elemeket remekül ötvözték a családias, barátságos hangulattal, abszolút dicséret a belső építésznek!

No de egy cukiban nem csak ez számít, sőt. A pultok tele voltak csábítóbbnál csábítóbb finomságokkal, bizony igen nehéz volt a választás. Végül is úgy döntöttünk, két hagyományos pohárkrémet kóstolunk, kíváncsiak voltunk, hogy ötvözik az új irányvonalakat a hagyományos íz világgal. Az eredmény tökéletesre sikeredet, nem csak a dizájn volt első osztályú, a minőség és az ízek is megfeleltek minden várakozásnak.

Az egyik finomság egy gesztenyepüré volt, a cukrászda mestere által elkészített formában, igazából minden benne volt, aminek kellett, és úgy ahogy azt ettől joggal elvárjuk, így az eredmény nem is lehetett kétséges igazából. Tökéletes.

A másik egy csokoládé krém volt meggyel és csoki darabokkal. Meg kell mondjam az árcímkéjét látva nem gondoltunk ilyen minőségi bel tartalomra, de szerencsére pozitív irányba csalódtunk. Maximálisan bele volt téve minden, aminek kell, nem pótló anyagokból, még csokoládé darabokkal is tele volt, és az amúgy nem olcsó gyümölcsöt sem sajnálták ki belőle. Az eredmény példás.

Hasonló kép nem okozott csalódást a Latte sem, amit a széles kávé választékból rendeltünk, előírás szerűen szervírozva, elegánsan, pohár vízzel kísérve, le a kalappal, reméljük ez a későbbiekben is így marad.

Azokra is gondoltak, akik éhesek is, vagy éppen a reggeli órákban látogatnak ide, igen gusztusos, és egyértelműen gondos, hozzáértő kezek által készített szendvicsek is kínálták magukat a hidegtál pultban, de ezeket most csak szemre vételeztük, majd egy legközelebbi alkalommal megkóstoljuk.

Az egész cukrászda egy patika, minden, a modern mellékhelységek is, ragyog a tisztaságtól, a kiszolgálás maximálisan udvarias és szakszerű, méltó a cukrászüzemben készült mesterművek színvonalához.

A Húsvétra külön finomságokkal, dizájnnal készültek, akinek szerencséje volt ekkor járni itt, az élvezhette, (mi csak láttuk) de garantált, hogy máskorra is lesz ötletük, a hangulat további növelésére.

Sajnos az időjárás miatt nem a romantikus, kényelmes fotelekkel, párnákkal, plédekkel felszerelt terasz hangulatát tudtuk élvezni, de nem kell nagy fantázia hozzá elképzelni, milyen kellemes időtöltés lehet a park szélén, ezekben a kialakított helyekben ülni és nasizni.

És hát a kényes kérdés, a pénztárcánk. Ki kell emelnünk, nem ismerjük a Kecskeméti árszintet, de ha országos átlagot nézünk, ezért a minőségért, adagért, egy ilyen színvonalas helyen nagyságrendekkel többet kérnek. Ha ezek nem bevezető árak, akkor azt kell mondjuk, több mint remek az ár/érték arány, ennyiért ilyent nem sok helyen kapunk az országban. Gyakorlatilag szinte bárkinek maximálisan megfizethető egy süti egy kávéval a hangulatos teraszon.

Javasoljuk, próbálja ki mindenki, aki Kecskeméten jár, csak ajánlani tudjuk a helyet, mi magunk is visszatérünk garantáltan!

További információk: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557089685315&locale=hu_HU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »