Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével

Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével

A tavaszi fáradtság sokaknál jelentkezik, ezért az immunrendszerük megerősítésére törekszenek. A RedPower funkcionális gyógynövényitalok kitűnő választásnak bizonyulnak ebben az évszakban, hiszen segítenek feltölteni a tél végi vitaminraktárakat, és támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

A hideg évszak után örömmel merészkedünk ki a természetbe, ahol azonban a még gyenge immunrendszerünk nem mindig tud kellőképpen védekezni.

– A természet ébredezik, a pollenek megjelenésével meghozza az allergiás időszak kezdetét. Már nyílik ilyenkor a mogyoró, barka és mandula. A RedPower Immuno és Allergy ital jótékony hatásait gyorsan érezhetjük. A RedPower termékek folyadékalapban készülnek, ami segíti, és egyben gyorsítja a jótékony gyógynövények felszívódását, így mihamarabb ellenállóvá teszi a szervezetet – kezdte Egervári Gábor, a termék egyik kitalálója, aki arra is kitért, milyen jótékony hatással bírnak ezek az italok?!

– Sokféle RedPower termék közül választhatunk. Akár többet is fogyaszthatunk egyszerre, de javasolt legalább 3 óra különbséggel. Az Immuno termék immunerősítő hatással rendelkezik, az Allergy az allergiás tünetek csökkentését segíti, a Harmony a nappali nyugalmat és éjszakai alvást támogatja, a Man termék a férfiak egészségére van hatással, míg a Woman a női hormonok egyensúlyának helyreállítását célozza meg.

A RedPower csapat folyamatosan dolgozik új termékek kifejlesztésén is. Készülnek a gyermekes családok számára is, és már elindultak a gyártási előkészületek olyan termékekhez, melyek a vérnyomás ingadozását és az inzulinrezisztenciát célozzák.

– Tesztidőszakban olyan termékek kidolgozása is zajlik, melyek részben folyékony formában jelentenek étkezési helyettesítőt. Jelenleg 3 éves kortól ajánljuk az italok fogyasztását, kismamáknak pedig célszerű konzultálni kezelőorvosukkal – zárta Egervári Gábor.

A RedPower gyógynövényitalok ízletes és egészséges választás lehet az egész család számára, hogy az új évszakban is teljes erővel vágjunk neki a kihívásokkal teli mindennapoknak!

További információ: https://redpower.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »