A különleges „Fajszi” paprikák a SIRHA-n!

A különleges „Fajszi” paprikák a SIRHA-n!

A különleges „Fajszi” paprikák a SIRHA-n!

Korábban már írtunk az egyedülálló „Fajszi” paprikákról, melyek olyan kulináris extrát adnak ételeinkhez, melyhez hasonlót korábban el sem tudtunk képzelni! Most mindenkinek lehetősége van személyesen is meggyőződni róla, ha kilátogat a SIRHA kiállításra!

Fűszerpaprikáik magja tavasszal helyrevetéssel kerül a talajba. Az öntözéshez a Duna tápanyagban gazdag élővízét használják. A kikelt paprika művelése és betakarítása kizárólag kézi munkával történik, és csak az első szedést dolgozzák fel. Ezt 6 hetes utóérlelés követi, hogy a napfény hatására minél szebb színe és zamatosabb íze legyen. A szikkadás után kiválogatják a sérült darabokat, illetve eltávolítják a paprika szárát és csutáját, így csak a kifogástalan minőségű paprika kerül a szárítóba. Mindig frissen őröljük, és azonnal légmentesen csomagolják.

A céljuk, hogy a többféle ízesítésben forgalomba kerülő, kiváló minőségű paprikájuk minél több háztartásba eljusson, kiváltva a sokszor kétes eredetű és minőségű termékeket. Aki nem tud kilátogatni a SIRHA kiállításra és tesztelni ezeket a különlegességeket, azok a www.fajszipaprika.hu weboldalon olvashat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »