Egy fergeteges szilveszteri buli remek programokkal?

Egy fergeteges szilveszteri buli remek programokkal?

Sokan indulnak útra a szilvesztert megünnepelni egy jó bulival, de lehetőleg kiegészítve néhány élményfokózó programmal, nekik szeretnénk segíteni egy igazán szuper lehetőséggel!

Járt már valaki a Vajdasági magyaroknál egy igazi bulis rendezvényen? Nos aki nem, nem tudja mit mulasztott, de most itt az alkalom, hogy pótolja! A Kárpáteurópa utazási iroda egy élvezetes programokkal teli, 4 napos utat szervez a Vajdaságba, egyértelműen összekötve egy korlátlan étel és italfogyasztással összekötött fergeteges szilveszteri bulival, a szinte kizárólag magyarok lakta településén, Tótfaluban.

Természetesen a négy nap nem csupán Tótfaluból és a szilveszterből áll, a busszal eljutunk Szabadkára, beleértve híres piacát, Palicsra, az ismert Monarhiakori üdülővárosba, Péterváradra, és több más Vajdasági híres településre, a Duna-Tisza összefolyáshoz. Lesz hajókázás, borozás, forralt borozás, hogy csak néhányat említsünk a programok közül.

Maga Tótfalú egy nagyon barátságos, igazi vendégszerető, magyarok lakta település, rengeteg rendezvény helyszíne, mi is több alkalommal voltunk már vendégek a településen, s mindig pozitív élményekkel távoztunk. A szállások tökéletesek, a vendégszeretet példás, és az ellátás… Aki egyszer vendég volt ezen a településen, az garantáltan vissza fog járni.

Sokat lehetne még írni erről a remek programról, a fantasztikusan szép és érdekes Vajdaságról, mely gyönyörű, és teljesen más arcát mutatja télen, no és persze a fergeteges szilveszteri buliról, a garantáltan barátságos helyiekkel, de inkább javasoljuk, tartsanak velünk!

További információ: www.karpateuropa.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »