Spirit fesztivál

Spirit fesztivál

Jótékonysági fesztivál a sajátos nevelési igényű gyerekekért

Spirit fesztivál

Augusztus 26-án jótékonysági fesztivállal zárja a nyarat az Avalon Park, ahol a rendezvény teljes bevételét a miskolci Mesekert Óvodának ajánlják fel, akik sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkoznak.

A finom italok iránt szenvedélyesen rajongó közösség a jótékony cél érdekében gyűlik össze Miskolctapolcán a nyár utolsó hétvégéjén, hogy az emberi szolidaritás erejét hirdessék és támogassák. Az augusztus 26-án megrendezésre kerülő egész napos fesztiválon különleges italokat és koktélokat kóstolhatnak végig a látogatók és egy koktélverseny végeredményére is fény derül, miközben egy helyi óvodát támogatnak a befolyt összegekből.

A Mesekert Óvoda speciálisan a sajátos nevelési igényű gyermekekre fókuszál, az óvodában történő sokoldalú fejlesztés biztosítéka a számos habilitációs és rehabilitációs foglalkozás, és az egyéni és csoportos foglalkozások mellett a rendelkezésre álló, teljeskörű szakember ellátottság.          

„Az Avalon Park és az egész cégcsoport tevékenységének aktív része a társadalmi felelősségvállalás. Számos esetben tettünk már erről tanúbizonyságot, különösen fontos ez számunkra olyankor, amikor gyerekek az érintettek és az ő életkörülményeik javítása a cél. Hiszünk abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell teremteni a lehető lgteljesebb életre, ezen felajánlásunkkal szeretnénk az óvoda állhatatos munkáját segíteni. Bízunk benne, hogy az Avalon példáját mások is követni fogják, és így közösen valóban pozitív változást érhetünk el elsősorban közvetlen és tágabb környezetünkben is.  Ez az óvoda, mely a közelünkben működik, a látóterünkben van és saját tapasztalatunk, hogy elkötelezetten és szakértő módon foglalkoznak az enyhén sérült gyermekekkel. Mi örömmel támogatjuk őket ebben a nemes munkában. Ez a közös cél hozott össze minket, és hiszünk abban, hogy minden segítség és támogatás számít, és így még több gyermeknek tudjuk a lehető legteljesebb életet biztosítani az ilyen és ehhez hasonló intézmények segítségével.” –  nyilatkozta Tóth Eszter Anna az Avalon Park Kft. kommunikációs és marketing igazgatója.

A finomságokkal és ízélményekkel teli fesztiválon olyan elismert italházak vesznek részt, akik segítenek a látogatóknak az italok világában való elmélyülésben és akik behatóan ismerik a koktélkészítés csínját-bínját. A fesztivál az italkóstolás mellett gasztronómiai élményeket is nyújt, hiszen az Avalon Parkhoz tartozó The Club Avalon étteremben remek grill fogások és a nemzetközi konyha legjava várja a látogatókat.                            

Az Avalon Spirit fesztivál egy egészen új kezdeményezés részünkről, és bízunk benne, hogy ugyanolyan sikeres lesz, mint korábban az Avalon nevével fémjelzett rendezvényeink. Mivel egy olyan eseményről van szó, ahol több cég és márka is képviselteti magát, úgy gondoltuk, hogy a jótékony felajánlás lehet az a hívószó és közös pont, amely minden résztvevőt azonnal meggyőz arról, hogy mellénk álljon.  – tette hozzá az igazgató.

https://avalonresort.hu/aktualitasok/avalon-spirit-fesztival

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »