Arculatváltás után a honlapját is megújítja a Visit Esztergom

Arculatváltás után a honlapját is megújítja a Visit Esztergom

December 19-től új, letisztult, elegáns honlap informálja az Esztergomba látogatókat, iranyesztergom.hu helyett immár visitesztergom.hu címen, magyar, angol és szlovák nyelven.

A Visit Esztergom új arculata ősszel debütált, amely egy megújult kommunikációs koncepcióváltást is eredményezett. Az új honlap struktúrája és letisztult megjelenése Esztergom városának alapvető értékjegyeit – történelmiség, hitelesség, eredetiség – hordozza magában.

A korábbi honlaphoz képest az új weboldal több funkcióval is bővült, az egyik legfontosabb turisztikai szempontból, hogy több nyelven is elérhető, egész pontosan angol és szlovák nyelveket érinti elsődlegesen a fejlesztés. Ezekre a küldő területekre külön tartalmak – is – készülnek a keresleti szempontokat figyelembe véve.

A tájékoztatás gördülékenysége érdekében pedig szegmentált hírlevél rendszert alakítottak ki, ami azt jelenti, hogy a feliratkozó több kategóriából választhatja ki azokat a tartalmakat, amelyek számára érdekesek, így a későbbiekben kizárólag azokban a témakörökben fogja megkapni az aktuális híreket.

A honlap struktúráját tekintve, a Programok főmenüben a város kiemelt és turisztikailag releváns rendezvényeivel találkozhatnak a látogatók, ezekhez aktuálisan külön aloldalon megjelenő programleírások fognak tartozni a könnyebb informálódás érdekében.

Jelenleg még fejlesztés alatt álló, de hamarosan biztosan megvalósuló új fő menüpont lesz a „Tervezd meg velünk!” opció. Itt kifejezetten a városba érkező látogatók számára nyújtanak majd komplex kínálati csomagot, összegezve a városban található szolgáltatásokat, attrakciókat.

A menüpont lényege, hogy a vendégek egy helyen, gyorsan és könnyedén tudják megtervezni az esztergomi tartózkodásukat és ezekhez a jegyeket is előre megvásárolni. Gyakorlatilag egy webshop rendszer fog üzemelni, ahol programokat, belépőjegyeket tudnak az online felületen előre megvenni Esztergom városában. Ez mind a csoportok, osztálykirándulások, mind egyéni látogatók esetében elérhető lesz.

Mindemellett szezonálisan nagyobb volumenű kampányokat hívnak életre, különböző Esztergomot érintő tematikát helyezve a fókuszba, amelyek az oldalon is visszaköszönnek majd.

További érdekesség, hogy a Látnivalók fő menüpont alatt mintegy 10 attrakcióról készült 360 fokos VR-felvétel. Így mielőtt a látogatók a városba érkeznek, előzetesen kényelemesen körbe tudják járni az egyes múzeumokat, kiállításokat, épületeket, kirándulóhelyeket. Néhány interaktív példát említve: MNM Esztergomi Vármúzeuma, Babits Mihály Emlékház, Szent Adalbert központ, Kerektavi természetház, vagy a Sátorkőpusztai-kristálybarlang.

Az oldalon a térségi kínálat is megtalálható, a dunakanyari D4 társulás eredményeképpen a szállásoknál és a gasztronómiánál megjelennek – eltérő színvilágban – olyan térségbeli szolgáltatók, akik a Dunakanyarban harmonikusan kiegészítik az esztergomi kínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »