Minőség, elegancia, exkluzivitás közvetlenül a Balaton-parton

Minőség, elegancia, exkluzivitás közvetlenül a Balaton-parton

Csupán a kaució megfizetésével, hosszútávra kínál Balatonberényben színvonalas befektetési lehetőséget a Bay18 tulajdonosa. A magyar tenger nyugati csücskében is pezsegni kezdett a gasztro-élet, ebbe a sorba kíván becsatlakozni a Bay18 – vagyis a 18-as Öböl elnevezésű gasztronómiai komplexum. Az elmúlt hónapok kiszámíthatatlan fordulatai igencsak felkavarták az állóvizet a gazdasági szektorban, nem beszélve a befektetésekről, vagy épp a gasztronómia és turizmus területéről. Most nem kell, hogy építkezésre vagy felújításra költsön a jelenlegi bizonytalan időkben, hiszen a magas minőségben újjáépített Bay18 Restaurant és Terrace fekvését, adottságait tekintve jó eséllyel iratkozhat fel a vezető vendéglátóhelyek közé mind a balatoni-régióban, mind országosan. Hazatérne külföldről? Motivált fiatalként vállalkozásba kezdene? Vagy összeszokott csapata keres exkluzív helyet, ahol ötleteiket megvalósíthatják? Olvassa el cikkünket a 18-as Öbölről, vagyis a Bay18-ról.

Hamisítatlan balatoni atmoszféra

Balatonberényben, közvetlenül a Balaton-parton találta meg helyét a Bay18 nevű – és a hozzá tartozó Biker’s Point – elegáns komplexum, mely 904 négyzetméter alapterületen kínál kikapcsolódási és gasztronómiai élményeket az idelátogatóknak. A – ’96-ban épült – régi Paprika csárda helyén a mai igényeknek megfelelő, modern és igen impozáns komplexum tárja ki kapuit, a tervek szerint 2023 tavaszán. A 2021-ben és 2022-ben elvégzett átépítési és felújítási munkálatok – kiváló minőségű anyagok, A-osztályos berendezések illetve a legújabb nyugati technológiák ötvözésével – a környék egyik legkorszerűbb és legpraktikusabb gasztronómiai komplexumává emelik az egyedi tervek alapján készült egységet, melynek minden szeglete Bastian Purtak keze munkáját és ötleteit dicsérik.

Remek fekvése, szolgáltatásainak bő köre és a gasztronómiai sokszínűsége ragyogó lehetőségeket rejt.

A bringásoknak máris ezer lehetőséget kínál a Biker’s Point

A balatoni biciklis turizmus számára előnyös fekvésű Bay18 – Baiker1s Point 75 kerékpáros számára ad lehetőséget egyszerre megpihenni, s jó eséllyel teszi kellemesebbé aktív sportolásukat. A kerékpárútról jól megközelíthető megálló nem csupán bicikli tárolókkal – de az elektromos kerékpárral utazóknak – még a korszellemnek megfelelő töltőállomással is bír.

Ugyanakkor, a pihenés mellett a felfrissülésre is lehetőséget kínál impozáns és stílusos női és férfi mosdóival. Az ízlésesen és karakteresen kialakított tágas helységekben nem csupán a stílusok és színek harmonizálnak kiválóan. Részletekbe menő precizitást is megfigyelhetünk, ha az apró kiegészítőket is jobban szemügyre vesszük.

A bringával érkezők a rövid szusszanástól a teljes körű kikapcsolódásig széles körben választhatnak a Bay18 repertoárjából. A tágas elő teraszon élvezhetik a Fagyi Labor termékeit.  A csúcstechnológiát képviselő, olasz Caprigiani gépek és a kiváló olasz alapanyagok biztosítják a mediterrán ország ízeit és illatait természetesen csúcskategóriában. A fenti 30 férőhelyes, balatoni örökpanorámás „Saláta Bár” –ban egy könnyű ebédet elfogyasztva, madártávlatból kémlelhetjük a varázslatos színekben pompázó magyar tavat. A Saláta Bár az esti órákra Koktél Terasszá változik, ahol vacsora és frissítő várja az öbölbe kerékpározókat.

Itt nem csupán a test, a szellem is megpihen

A hely fekvését tekintve igazán irigylésre méltó. Az elmúlt években 5 csillaggal minősített, virággal és árnyékos fákkal tarkított Balatonberényi strandra benyúló terasza a strandolóknak is minőségi kikapcsolódást ígér. 120 négyzetméteres – az önkormányzattól bérbe vett – műfüves teraszán kényelmes kanapékkal és ülésekkel hívja pihenni az érdekelődő közönséget. De izgalmas látvány tárul szemünk elé a terasz borkínáló sarkát vagy az úgynevezett „Show konyháját” megpillantva is, ahol a Séf a grillfogások mellé a szabadban süti a házi kenyeret, mintha csak egy pékség udvarán sütkéreznénk. A Balaton pedig valóban csak egy karnyújtásnyira hullámzik a terasztól.

A 90-120 férőhelyes kerthelységben az étterem kínálatát és a Fagyi-labor termékeit is örök panoráma mellett élvezhetjük, miközben a kemencefal illatos kenyérrel vagy pizzával csalogatja be a kíváncsi strandolókat. A kínálat rendkívül színes. Az élvezetek széles skáláját nyújtó komplexum nem csupán a helyieknek, de a környéken élő külföldieknek is minőségi pihenést ígér. A Balaton úgynevezett német csücskében ugyanis kimondottan sok hazánkban élő svájci, német és osztrák állampolgár keres kikapcsolódási lehetőséget és minőségi gasztronómiai élményeket. Úgy tűnik a Bay18 épp ezt a piaci rést kívánja betölteni az 1100 fős balatoni településen.

A minőségi szolgáltatásokat ötvöző strandon nem csupán az aktív pihenők találják meg számításukat a röplabda, a kosárlabda vagy futballpályákon. Az árnyas fák, az új medence és a gyermekmedence a relaxálni vágyó közönséget is maradásra bírja.

A luxust és eleganciát a kényelemmel egyszerre ötvöző étterem belső terébe lépve eláll a lélegzetünk. A faborítás rusztikussá teszi, s elődje régi sármját igyekszik visszaadni. A tágas és világos tér koncepciójának köszönhetően, mintegy 60 vendég foglalhat helyet egyszerre, de esküvők, családi és céges rendezvények alkalmával akár 80 férőhelyesre is bővíthető a helység. A trendkövető, tágas, faborítású belső térben impozáns luxuscsillárok emelik a hely fényét. Itt a menü elfogyasztása izgalmas kulináris élményt ígér. A grafit szigetelés, a korszerű padlófűtés, és a 3 rétegű üvegezési technika pedig négyszezonossá varázsolja a helyet.

A Bay18 tulajdonosa 2023 áprilisára tervezi a nyitást, bérbeadásra, illetve megvásárlásra kínálja az ingatlant.

Egy színvonalas, lehetőségekben gazdag és szolgáltatások széles skáláját nyújtó egységhez juthatunk hozzá, anélkül hogy az építkezés költségei és a szükséges berendezések beszerzésének terhei miatt nyomás alá helyezve kellene kinyitnunk egy korántsem stabil és kiszámítható időszakban. Az érdeklődőknek, ezért tisztán kell látniuk céljukat, hiszen a hely mérete és színvonala egy ütőképes csapatot és kiváló üzleti koncepciót kíván.

Érdemes meglátogatni már most a varázslatos Bay18 éttermet és Biker’s Point – ot Balatonberényben közvetlenül a büfésoron a fő út mellett. Garantáltan elvonja tekintetünket a balatoni panorámáról, ablakai pedig csalogatóan invitálják be az előtte elhaladókat.

A felhasznált fotódokumentáció az Exclusive Immo Kft. tulajdona, aki a komplexum eladásáért is felel, így érdeklődés esetén kérjük, őket szíveskedjenek keresni. Amennyiben tartós bérlet iránt érdeklődnek, lehetőségük nyílik jelentkezni vagy érdeklődni a bakobemedia@gmail.hu e-mail címen jelentkezve.

Exclusive Immobilien
H-8380 Hévíz, Jókai str. 16.
Tel.: (+36) 83 540 444
Mobile: (+36) 30 246 0032
Mobile: (+36) 30 216 2474
Email: exclusive@hevizimmo.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »