Különleges esemény Esztergomban

Különleges esemény Esztergomban

A vidék újra divatban:

az alkotás ünnepe az esztergomi 42 Restaurant & Bar-ban

Elérkezett az idő, hogy a vidék újra divatba jöjjön. November 9-én 18 órai kezdettel a 42 Restaurant & Bar (Esztergom, Szécsényi tér 23) egy különleges eseményre invitálja mindazokat, akik a divat, a művészet, a gasztronómia hármasában találnak önmagukra, új inspirációra, és az alkotás szépségében kívánnak gyönyörködni. A vidék újra divatba kerül, a 42 Restaurant & Bar egy estére sokszínű alkotói műhellyé válik.

Divatbolondok, gasztro őrültek, táskamániások, gyémánt függők, nagyvárosi kultúr rajongók töltik meg november 9-én az esztergomi 42 Restaurant & Bar vendégterét. A színvonalas divatesemény az alkotás ünnepe, amelyen a művészet és a gasztronómia rajongói találkoznak és Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének csodás fogásai mellett inspirálódnak.

Az étterem fölött található butikhotel pop-up helyszínné válik. Olyan alkotókkal találkozhatunk itt, mint Buzás Zsófia, a Shopie by Chance tervezője, aki ezen a napon mutatja be legújabb, Sophie around the World névre keresztelt táskakollekcióját, vagy Minya Viktória díjnyertes parfümkészítő, akinek világszerte ismert illata a Hedonist, kifejezetten magyar kötődésű illata pedig az Eau de Hongrie – az újragondolt ’Magyar Királyné Vize’, amely a legnemesebb Tokaji Aszú aromáját idézi. A hetedik generációs villányi borászcsalád tagjaként Gere Andrea régi álma vált valóra a szőlő alapú, saját alapanyagokból készült Grapelove kozmetikumok megszületésével, amelyek szintén megtalálhatóak lesznek az eseményen. Magyar márkák kifinomult, elegáns, időtlen darabjai mutatkoznak itt be, mint a hazai női brand, a Kincsem stílusos tervezései, a Prieston Fleur ékszer kollekciója, amelynek minden darabja hazai manufaktúrában, kézzel került megmunkálásra, vagy az Elysian ruhamárka kollekciója, egy teljes ruhatár, amely egymással jól kombinálható elegáns nappali és esti öltözékeket kínál.

Esztergom városát átitatja a kultúra. Évszázadokon át volt központ, ahol gyakran fordultak meg királyi vendégek, tudósok és művészek. A 42 Restaurant & Bar rendezvényének célja, hogy olyan vendégek találkozzanak egymással, akiket megérint a divat, művészet és a gasztronómia triója és nem ódzkodnak kilépni Budapest vonzásából, ezáltal felfedezve új, vagy régi helyeket. Élvezzük együtt a kreatív emberek munkájának gyümölcsét, legyen az étel, vagy egy gyönyörű cipő!

 A 42 Restaurant & Bar ebben a csodás városban a művészet ünneplésével hozza újra divatba a vidéket.

A rendezvény este 10 óráig, ingyenesen várja az érdeklődőket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »