Jövő hétvégén rendezik a Strandok Éjszakáját

Jövő hétvégén rendezik a Strandok Éjszakáját

Az idei nyár legforróbb éjszakájára készülnek a magyarországi strandok: színvonalas programokkal várják július 30-án az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A Strandok Éjszakája országos rendezvényhez hazánk több mint 40 fürdője csatlakozott az ország minden részéből.

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumba show, DJ-k, koncertek és habparty egészítik ki a résztvevő strandokon Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, így akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére is remek alkalmat jelent a július 30-i, szombat esti Strandok Éjszakája.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. Mindemellett az idén 13. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája ebben az évben is felhívja a figyelmet arra, hogy az esetleges járványügyi körülmények mellett a fürdőzés kifejezetten biztonságos szórakozást nyújt a vendégek számára.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a Fürdőszövetség weboldalán és a Szövetséghivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »