„Újjászületésnap” az Alföld egyik legjobb szállodájában

„Újjászületésnap” az Alföld egyik legjobb szállodájában

A napokban ünnepelte a remek gyógyvízéről híres Balmazújvárosban a Covid utáni várva várt újranyitásának egy éves évfordulóját a Kamilla Hotel. A fürdő parkjában elhelyezkedő épület közben rengeteg újdonsággal várja a pihenni, fürdeni vágyókat.

Máté Lajos igazgató elmondta, hogy a kényszerű zárva tartás ideje alatt jelentősen felújított, és „extrákkal” bővített szobák épp úgy megnyerték a vendégek még nagyobb elégedettségét, mint közösségi terek és az étkezések megújítása.

Lehetőség van akár fürdő vendégek részére is nagyon kedvező árú ebéd fogyasztására, ingyenesen bérelhető kerékpárok várják a tekerni várókat, és idén már Pünkösdkor is kinyit a fürdőhöz tartozó strand egy része is, amit a szálló vendégek természetesen szintén ingyen használhatnak.

Megnyílt a saját medence melletti terasz is, ingyenes napozóágyakkal, matracokkal, hidegebb esték esetén pedig ingyenes plédek, párnák is a vendégek rendelkezésére állnak. A kedvező áru bár teljes kínálatát, asztalokhoz, napozóágyakhoz viszik, így ezeket a zavartalan pihenés mellett tudják fogyasztani a vendégek.

Szintén újdonság, hogy már a szálloda terültén, az épületen belül is lehet masszázs szolgáltatásokat igénybe venni, tehát nem kell átmenni a fürdőbe, és a gyógyrészlegen sorba állni.

A szobák nyitható ablakaira szúnyoghálók kerültek, így nem csak a klíma az egyetlen hűtési lehetőség, és friss levegőt is szabadon engedhetünk a szobánkba.

A svédasztalos kínálatot bővítették, a reggelinél áttértek arra, hogy a teljes kínálat esetében figyelik a vendégérkezést és a létszámot, így igyekeznek mindig friss, nem régóta melegen tartott ételeket kínálni, (még ha ez néha úgy is tűnik, kevés vagy elfogyott az étel,) ezzel is növelve a vendéglátás színvonalát.

Rendkívül kedvelt azaz újranyitási utáni szolgáltatása is a szállodának, hogy távozás napján csak a szobát kell elhagyni, (bár némi felár megfizetése mellett ezt sem, sőt még ebéd is jár a hosszabbításhoz) minden más szolgáltatása a szállodának, (beleértve a medencét, teraszt, fürdőköpenyt vagy a törölközőket is) szabadon, térítés nélkül használhatják a vendégek, amíg el nem utaznak. Aki nem gépkocsival érkezik, annak csomagszobát biztosítanak.

Érdemes folyamatosan figyelni a szálloda weboldalát, mivel az elmúlt egy év pozitív tapasztalatai alapján rendszeresen szerveznek programot, zenés, táncos esteket, és rákapcsolódnak a helyi és környékbeli programokra is.

A szálloda vezetése és kollektívája reméli, hogy nem lesz több kényszer szünet, és az elkövetkező években még nagyon sok, akár a jelenlegeiknél is elégedettebb vendéget távozik és tér vissza hozzájuk!

További információk: www.hotelkamilla.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »