Újdonság Gyenesdiás gasztronómiai kínálatában

Újdonság Gyenesdiás gasztronómiai kínálatában

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton üdülőfalujának gasztronómiai palettája évről-évre egyre színesebb, ami méltón illeszkedik az izgalmas rendezvények és a garantált programok kínálatába, és teljessé teszi a minőségi időtöltést a településen. A színes kínálatban a tradicionális hazai ízek mellett mára már trendi beach food menük, különleges koktélok, díjnyertes fagylaltok, színvonalas cukrászdák, piacon kínált halételek, lacipecsenyék, vagy akár székely különlegességek is megtalálhatók. A vendéglátóhelyek saját mikroklímát, egyediséget kialakítva igyekeznek kiszolgálni a különböző elvárásokkal, igényekkel érkező vendégeket.

Így tett a Kóstolom fiatal csapata is, mely a településen fellelhető hagyományos borkultúrát ápoló borászatok és vendéglátóhelyek kínálatát kiegészítve, estéről-estére változó témájú, pezsgő hangulatú programok kíséretében mutatja be a balatoni borokat vendégeinek. A csapat újra élettel tölti meg a helyiek körében régóta jól ismert gyenesdiási Borházat. A júniusban új néven, új tartalommal megnyitott Kóstolom Balaton Borházban családias környezetet, igényes borkínálatot és mindig jó hangulatot ígérnek a hozzájuk betérő vendégeknek.

A fiatal csapat a Budapesten néhány éve megnyitott Borbár sikerén felbuzdulva új küldetést teljesít. Célul tűzték ki maguk elé, hogy a gyenesdiási borkultúrának új lendületet adnak.

Borkínálatukban elsősorban balatoni borok szerepelnek, de az ország többi borrégiójának borai is megtalálhatók, és megkóstolhatjuk azokat a habzó borokat, pezsgőket és champagne-okat is, amelyek a Kóstolom csapat saját kedvencei. A borkóstolók mellett tematikus programokat szerveznek, így egyebek között izgalmas borpárbajra, egy-egy meghívott borásszal töltött kötetlen hangulatú beszélgetésre, mozi estékre, koncertekre invitálják a vendégeket.

Mindig aktuális információkért katt ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »