Exkluzív borvacsorára invitálunk 2023. január 13-án, pénteken este a lenyűgöző Grand Hotel Esztergomba, ahol Takler András hat különleges bort mutat be a közönségnek, melyhez a hat fogásból álló ételsort öt esztergomi étterem válogatja össze!
A 18 órakor kezdődő borvacsora a legmagasabb minőségű gasztronómiai élményt kínálja, amit olyan stílusos megjelenésű helyszínen rendeznek meg, amely két díjat is kiérdemelt az idei évben. A Legjobb Business Hotel cím mellett a szálloda lobbiját Klasszis TopDesign elismeréssel is díjazták. Garantáljuk, hogy az egyedi helyszín, a varázslatos hangulat, a finom borok és ételek maradandó élményt fognak nyújtani.
A Takler Borbirtok borásza, Takler András 6 különleges szekszárdi bort kínál a Vendégeknek, melyekhez 5 esztergomi étterem séfjei készítik el a borokhoz legjobban illő, 6 fogásból álló, kiváló minőségű ételeket. Az egész gasztronómiai eseményt úgy valósítják meg, hogy az ételek aláfestik a kóstolt borok ízeit és zamatait. Az ételek alkotói között megemlíthetjük Petrovics Józsefet, aki a Cakumpakk Bisztró és a Nautilus Hajós Bár konyháját képviseli, mellette Schmidt Gábort, a BeerLegal séfjét, aki korábban svájci éttermekben szerezte meg szakmai tudását, és az már csak hab a tortán, hogy a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurant séfje, Barna Ádám is elhozza különleges ízeit a vacsorára!
Az egyedi, különleges ajánlatra 39.900 Ft/fő áron 2023. január 5-ig lehet regisztrálni. Jelentkezni személyesen a hotel recepcióján vagy az info@grandhotelesztergom.hu e-mail címen lehetséges. További részletek itt találhatók!