A Palota Szálló Októberi kiemelt programjai

A Palota Szálló Októberi kiemelt programjai

Most összefoglaljuk Önöknek, miért érdemes Lillafüredre látogatni az őszi hónapokban. Igazi programkavalkád a Palotaszállóban: őszi kisvonatozások az ezerszínű bükki erdőben, erdei éjszakai túrák, zenei fellépők és különleges tematikus hétvégék várják vendégeinket. Válasszák ki a legjobb programot és biztosítsák be helyüket az őszi időszakra!

Az októberi hónap kiemelt program ajánlatai

  • 2024. október 4-6. szüreti hétvége

2024. október 4. péntek
Wellnesshosszabbítás gyümölcs- és teakóstolással
Élő zenés est a Lobby bárban

2024. október 5. szombat

14.00 órától őszi élményfestés a Reneszánsz teremben

Délután 16.00 órától pincelátogatás és must kóstoló a szálloda borospincéjében
Szüreti borvacsora különleges fogásokkal és meghívott borásszal a történelmi Mátyás étteremben

A borvacsora tartalma:

  • Bózsó István séfünk négyfogásos menüsora
  • Kiváló magyar borok kóstolása a Gallay pincészet jóvoltából Borbély Rolanddal

Menüsor:

Welcome

Bistronauta Blanc 2023

Előétel

Vadkacsarilett, szőlőzselé, marinált bébikörte, céklakrém, pirított ciabatta

Gallay Sub Rosa 2023

Leves

Szárnyaserőleves, májas töltike, zöldségek

Főétel

Brezírozott szarvascomb, szőlő, burgonyaszuflé, bébi zöldségek, burgundi mártás

Gallay Zweigelt 2020

Desszert

Gorgonzolás bormousse, kakukkfüves morzsa, fenyőméz, körte chutney

Bistronauta Nemszáraz 2022

A korlátozott befogadóképesség miatt foglalását kérjük, minél hamarabb jelezni szíveskedjenek.
A 4 fogásos vacsora, valamint bor-kínálat és ásványvíz ára: 22.900 Ft/fő
Szállóvendégeink részére a félpanziós vacsora ára beszámításra kerül.

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK:

A korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előfoglaláshoz kötött, melyet az info@hotelpalota.hu email címen vagy a 0646/331-411-es telefonszámon tudnak jelezni legkésőbb 2024.10.01. 12.00 óráig!

A garantált asztalfoglaláshoz 5.000 Ft/fő előleg érvényesítése szükséges a korlátozott kapacitás végett, mely a fizetendő végösszegbe beszámításra kerül. A programra szükséges minimum létszám 20 fő.

  • 2024. október 18-20. sörös hétvége

2024. október 19. szombat 11.00 – 13.00 óráig gasztroexpressz kisvonatozás

Invitáljuk Önöket a szállodát körülölelő bükki erdő csodáit felfedezve. Töltődjenek fel az éltető erdő energiáival és kóstoljanak bele az erdő ízeibe! A kisvonatozással egybekötött túra vezetője Bózsó Gulya – okleveles erdőmérnök, erdei food scaut, gombaszakellenőr, ehető vadnövény szakértő.

  • 2024. október 25- november 3. őszi szüneti feltöltődés

2024. október 26. szombat 11.00 – 13.00 óráig gasztroexpressz kisvonatozás

Invitáljuk Önöket a szállodát körülölelő bükki erdő csodáit felfedezve. Töltődjenek fel az éltető erdő energiáival és kóstoljanak bele az erdő ízeibe! A kisvonatozással egybekötött túra vezetője Bózsó Gulya – okleveles erdőmérnök, erdei food scaut, gombaszakellenőr, ehető vadnövény szakértő.

2024. október 29. kedd Gregor Bernadett – Karády Katalin est a Lobby bárban

További őszi szüneti programok: Kézműves termékek vására, Mikromágia, kártyatrükkök  (asztali bűvészet) a Szalonban, Őszi kézműves foglalkozások kicsiknek és nagyoknak, Hangtál terápia a Beatrix teremben, Vezetett éjszakai és nappali túrák, Esti gyertyafényes wellnesshosszabbítás gyümölcskínálással    

A hónap wellness meglepetése:

Wellness részlegünkön:

  • Spa du Monde masszázsaink és Selvert Thermál arckezeléseink 20% kedvezménnyel vehetőek igénybe.
  • Havi több alkalommal igazi szaunaszínházon vehetnek részt vendégeink a wellness részlegünk kültéri szaunájában. Októberi szaunaszeánsz időpontok: 04., 05., 06., 11., 12., 13., 19., 20., 23.

Állandó programajánlataink:

  • Élő zenés reggelik

Minden nap élő zenés reggelikkel indíthatják a napot Hunyadi éttermünkben.

  • Háznéző túrák

Fedezzék fel velünk személyesen a szálloda, több mint 90 éves múltját. Tartsanak velünk az alkalmanként induló házbejárásainkon! Szombatonként 10.00 órától, keddenként pedig 16.00 órától invitáljuk Vendégeinket a Palotaszálló megismerésére.

  • Vezetett túrák a környék felfedezéséért

A bükki környezet, a minden évszakban változó erdő, a zegzugos erdei ösvények és a mesés kilátások garantált élményeket biztosítanak Lillafüreden. Vegyenek részt minden hétfőn és szombaton vezetett éjszakai túráinkon. Az este induló erdei túrára megfelelő sportcipő és ruházat viselése javasolt. Amennyiben egyénileg szeretnék felfedezni a bükki erdőt, számtalan – különböző nehézségi szintű túraútvonal ajánlásunk elérhető a recepció mögötti programsarokban.

  • Á la carte ebéd a Hámori tóra néző Grill teraszon

Hétfőtől szombatig 12.00 – 16.00 óráig várjuk Vendégeinket a csodás kilátással rendelkező Hámori tóra néző teraszunkon, megújult étlapunkkal. Ne felejtsék el felhasználni 20% éttermi kuponjukat, melyet közvetlen foglalásuk alkalmával igényelhetnek.

  • Élő zenés estek

Minden pénteken és szombaton, illetve foglaltságunk függvényében hétköznapokon élő zenés estek a Lobby bárban. Kóstolják meg üdítő tavaszi italainkat a ropogó kandallótűz mellett egy kellemes zongora vagy gitárszó kíséretében.

  • Helyi termelők vására

Minden hétvégén helyi termelők vására a Lobby bárban: fából, kőből, természetes anyagból készült ajándéktárgyak, kozmetikai termékek, kerámiavirágok és ékszerek vására.

  • QR-kódos háznézés

A szállodai programok közül kihagyhatatlan élményt jelent a QR-kódos virtuális háznézés, ahol vendégeink megismerhetik szállodánk több, mint 90 éves történelmét izgalmas sztorik, történelmi tények és lenyűgöző helyszínek felfedezésével. A program bármikor elérhető, mindössze egy okostelefonra van szükség, hogy a szállodát a pincétől a toronyig, 6 állomáson keresztül felfedezzék és Önök is részesei lehessenek a történelmi időutazásnak. A helyszínek közül talán a legkiemelkedőbb szállodánk 46 méteres toronyépülete, ahol 74 csigalépcsőfokon juthatnak el vendégeink az ország egyik legszebb panorámájához.

  • Szórakozás házon belül
    • MÁR 2 db Touchgametable a Lobby bárban! Élvezzék a digitális asztal kínálta játéklehetőségeket a Palotában.
    • A földszinten található Szalonban lehetőség van egy esti kártyapartira vagy társasjátékokat is tudnak kérni szállodánk recepcióján.
    • Próbálják ki a -1 szinten található játékgépeket – léghoki és autós szimulátorok – vagy biliárdot szállodánkban!
    • Pingpongasztal szállodánk Fitness termében térítésmentesen elérhető.
       
  • Teljes testi-lelki feltöltődés

Hagyja magát kényeztetni különleges aromamasszázsainkkal és masszázs szertartásainkkal! Várjuk szeretettel professzionális Selvert Thermál arckezelésekkel kellemes környezetben!

  • KEDVEZMÉNYES jegyek a recepción

Ne felejtsék el, hogy szállodánk recepcióján kedvezményes jegyeket biztosítunk a környék attrakcióihoz! Kihagyhatatlan nyári élmény egy felejthetetlen libegőzés a fák felett, hűsítő barlangtúrák, erdei kisvonatozás vagy egy tapolcai csobbanás a Barlangfürdőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »