Sör sörrel az InterContinentalban

Sör sörrel az InterContinentalban

A korlátlan sörkóstolás mellett kortyolhatnak majd a vendégek whiskey-ket, pálinkákat, borokat és a gourmet vendégeket kontinenseken átívelő sörvacsora is várja február 18-19-én, az idei év egyetlen hazai téli sörfiesztáján.

Nemzetközi sörmárkák, hazai sörfőzdék és kézműves sörmanufaktúrák több mint 150 féle sörét verik csapra, a VI. Indoor Sörfesztiválon az ötcsillagos szállodában.

A sörfesztivál jellegzetessége – azon túl, hogy nem kell a nyárra várni – az, hogy egy szálloda adja a jeles ünnep díszletét, jelen esetben az InterContinental bálterme, ami az ország legnagyobb bálterme is egyben.

A sörkínálat mellett az “Ez is Maláta” – whiskey kóstoló keretében skót, japán, ír, amerikai és kanadai italokat ízlelhetünk. A két napon jelen lesz továbbá néhány pálinkafőzde kínálata is.

A sörgasztronómia kalandtúrán idén egy kontinensek közötti sörvacsora kerül terítékre. Lévai Ádám, az InterContinental séfje és Yahya Kadaro, az ARZ Libanoni Étterem executive séfje közösen álmodta meg és együtt is készítik el a gourmet fogásokat, amelyek a hozzájuk kínált sörökkel nyújtanak különleges ízvilágot. Az asztalon lesz például sörben érlelt norvég lazac, sörös, mustáros kacsa rilette, füstölt padlizsán és fűszeres Beirut-i csirkecomb vagy egy ínycsiklandó konfitált malac császár, természetesen a hozzájuk illő sörkínálattal. 

Lesz továbbá Belga sör mesterkurzus, ahol pohárba kerül majd a St Louis Premium Gueze, a La Trappe Witte, a Corsendonk Grand Hops, a Steenbrugge Dubbel vagy a La Trappe Quadrupel.

Egy leheletnyi Oktoberfestet is odavarázsolnak a szervezők, ahol bajor sörök, sörpadok, kockás terítő, maibaumok és girlandok díszletében idézhetik majd az Oktoberfest élményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »